Puterea Rugăciunii


Mai sus este un playlist cu mai multe emisiuni Puterea Rugăciunii, cel mai recent fiind cel afișat. Folosiți butonul din stânga sus la video pentru a alege/căuta și alte emisiuni.

Diluarea valorilor din societatea contemporană reflectă o îndepărtare a românilor de principiile creștine și de esența Scripturii. Situația actuală a țării, dar și a Bisericii din țara noastră este în declin. Răspunsul creștinilor în momente de criză trebuie să fie rugăciunea.

Credem că atât rugăciunea individuală, cât și rugăciunea corporativă pot schimba lucrurile. Emisiunea Puterea Rugăciunii, produsă de Rețeaua de Rugăciune pentru România și Alfa Omega TV, îndeamnă creștinii să se roage în unitate pentru țară, Biserică și Israel.

Emisiunile Puterea Rugăciunii învață creștinii cum să se roage, prezentând noțiuni introductive despre rugăciune și mijlocire. Prin invitați în studio, prin contribuții și exemple concrete, contribuim la echiparea celor care doresc mai mult.

În fiecare lună, provocăm telespectatorii să mijlocească în unitate pentru țară, prin puncte de rugăciune specifice, pentru: trezire, protecție, lideri, eradicarea corupției, stabilitate, legislație sănătoasă și provocări actuale. De asemenea, motivăm credincioșii la rugăciune pentru unitatea, sfințirea și relevanța în societate a Bisericii din România. Totodată, încurajăm creștinii să se roage pentru mântuirea și protecția Israelului.

Emisiunea Puterea Rugăciunii este produsă începând cu anul 2011. Ea este difuzată săptămânal pe canalul Alfa Omega TV și publicată online.