Seminarii video

Câteva cursuri și seminarii video pe care le poți urma în ritmul tău. Fiecare dintre acestea te vor ajuta să îți dezvolți o viață de rugăciune mai puternică și mai înrădăcinată în principiile biblice.

Îți propunem câteva cursuri și seminarii pe care le poți urma în ritmul tău. Fiecare dintre acestea te vor ajuta să îți dezvolți o viață de rugăciune mai puternică și mai înrădăcinată în principiile biblice.

ATENȚIE – fiecare din videourile integrate mai jos este un playlist cu mai multe sesiuni!

1. Secretul rugăciunii – 7 lecții

Această scurtă serie de lecții „Secretul rugăciunii” sunt menite să ajute pe cei care sunt la începutul călătoriei lor în viața de credință, celor care au avut experiențe cu Domnul, dar poate vor mai mult. Se adresează chiar și celor care au o intensitate a vieții de rugăciune suficient de mare, oameni deschiși să afle lucruri noi care să-i încurajeze să trăiască și mai profund cu Domnul.


2. 10 minute despre rugăciune

În episoade scurte a câte 10 minute fiecare, Cindy Jacobs atinge subiecte importante, oferindu-ne unelte deosebite în vederea echipării oricărui credincios care are nevoie de instrucțiuni clare despre rugăciune și mijlocire. Indiferent de locul în care te afli în viața ta de rugăciune, vei descoperi cum poți deveni un războinic perseverent în rugăciune.


3. Strategii de mijlocire pentru România

Acest video se adresează atât mijlocitorilor și oamenilor rugăciunii implicați în lupta spirituală pentru comunitate, oraș sau națiune, cât și credincioșilor care vor să afle mai mult despre rugăciunile strategice. Sesiunile principale sunt susținute de pastorul Ron Brown (director executiv al organizației Teen Challenge SUA), cunoscut ca slujitor creștin cu experiență în mijlocire și slujire profetică.


4. Rugăciunea și luptă spirituală

Un seminar cu Marjorie cole despre importanța rugăciunii și despre aspecte concrete privind autoritatea spirituală și lupta contra forțelor întunericului.


5. Armele luminii

Seminarul “Armele luminii” cu Ron Brown, cunoscut ca slujitor creștin cu experiență în mijlocire și slujire profetică, prezintă realitatea faptului că ne aflăm în mijlocul unui război spiritual. Bătălia este intensă! Avem nevoie să ne îmbrăcăm cu toată armătura Duhului. Când noi întrebuințăm armele luminii, Dumnezeu ne descoperă lucruri mărețe. Toate armele prezentate în capitolul șase din Efeseni sunt spirituale și pot fi mânuite doar într-o dinamică spirituală. Află care este scopul bătăliei spirituale și cum poți folosi armele cele mai puternice în dezarmarea dușmanului tău!


6. Slava lui Dumnezeu în rugăciune

Seminarul „Slava lui Dumnezeu în rugăciune” oferă învățătură din Cuvântul lui Dumnezeu despre ce valoare și putere are rugăciunea credinciosului. Vorbitorul, Ron Brown, este directorul executiv al Organizației Teen Challenge din sudul Californiei, o organizație care oferă programe cuprinzătoare de evanghelizare și de prevenire pentru tinerii orașului aflați în zone de risc.


7. Darurile spirituale in Împărăția lui Dumnezeu

În acest seminar este abordată importanța darurilor spirituale pentru Biserică, aspecte teoretice și practice, cu accent deosebit pe dimensiunea profetică.


8. Închinarea care schimbă națiunea

Un seminar despre închinare profetică și rugăciune, cu impact la nivelul întregii țări.