Carerile de rugăciune ale lunii februarie 2012

Va reamintesc gindurile primite la inceputul anului:

1. Pentru anul 2012, Domnul ne spune SA NU DESCHIDEM USA FRICII in viata noastra. „caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de chibzuinta, de minte sanatoasa”.  Frica va fi cel mai folosit instrument de catre cel rau impotriva credinciosilor si a lumii intregi. Sa ne pazim inimile si sa raminem in puterea dragostei LUI care a fost turnata in noi atunci cind am crezut.

Domnul ne cheama la sfintire si smerenie, la dedicare si apropiere de El, la un nou nivel de profunzime in relatia cu El.

Ne cheama la o viata de post si rugaciune, pentru a sta in picioare in aceasta vreme de mari furtuni pentru lume.

Cernerea  puternica va continua,  Domnul vine ca un foc mistuitor- spre sfintirea celor ce-L cauta, dar si spre judecata celorlalti. Multi vor fi mintuiti ca prin foc.

Cei ce sint total predati Lui vor creste in a experimenta tot mai puternic umblarea naturala  in supranaturalul Imparatiei lui Dumnezeu- o viata de pace, bucurie, har, o viata de plinatate- cu raspunsuri la rugaciuni, cu provizii eliberate pentru fiecare nevoie, cu favoare  si protectie deosebiteUngerea va creste considerabil peste ei.

Vor fi si semnale tot mai puternice ale persecutiei in lume, dar si in tara noastra. Din nou, Domnul ne spune sa nu ne temem, ci sa veghem asupra INTEGRITATII noastre. Atentie la legi, la respectarea lor! Atentie la lupii rapitori imbracati in piele de oaie; vin ca prieteni, dar au spiritul tradarii.  Sa cerem DISCERNAMINT si CURAJ de la Domnul.

Pentru Biserica sa ne rugam pentru:

 • Sfintire, consacrare, relatie vie cu Isus, adincire in Cuvint, o viata de lauda si rugaciune perseverenta. Sa ne rugam pentru discernamint si protectie fata de duhurile de amagire care inceearca sa-i insele chiar si pe cei alesi (lucrarea aticristica a vremurilor din urma in care sintem)
 • Iesire din letargie si nepasare, iesire din forme de autoamagire si autoneprihanire; TREZIREA CREDINCIOSILOR si  pocainta reala. (Ap 3:1-3)
 • Oprirea atitudinilor de judecata si de birfa, a vorbirii de rau, in special fata de lideri (cine face aceste lucruri se asociaza cu ‚pirisul fratilor”- este actiunea celui rau de divizare a Trupului lui Cristos din Romania)
 • Curatirea inimilor noastre de faptele firii, de orice forme de inselaciune, de compromisuri, de lacomii, de pofta ochilor, de forme de imbuibare. Sa ne rugam pentru INTEGRITATEA crestinilor, ca Domnul sa dea la o parte orice forma de orbire care-i adoarme pe multi si se joaca cu focul, ca Anania si Safira (mita, minciuna, afaceri la limita legalitatii, necinste, inselaciune). Sa ne rugam impotriva compromisului sub orice forma ar fi, oricit de „nevinovat” pare.
 • Iesire din datorii, pentru izbaviri financiare pentru crestini.  Sa ne rugam pentru cumpatare, pentru chibzuinta in administrarea resurselor pe care le avem de la Domnul,  pentru inimi pline de  MULTUMIRI pentru  tot ce avem.
 • Revelatia principiilor binecuvintarii Domnului pentru crestini- zeciuiala, darnicia, legea semanatului si seceratului. Sa ne rugam pentru unduh de revelatie peste Biserica din Romania, care sa traiasca  aceste principii ale Imparatiei si astfel jugul saraciei sa fie rupt.
 • Intelepciune pentru vremurile in care traim (cu mici provizii pentru cazuri deosebite- iarna aceasta ne invata sa avem in casa resurse, fara sa depindem in fiecare zi de magazinul din apropiere). Oamenii gospodari sint cu camara plina.
 • Intrarea Bisericii in chemarea din Marea Trimitere (Marcu 16:15-20). Iesirea Bisericii dintre ziduri, iesirea din confort si egoism, din orice forme de religiozitate. Intensificarea rugaciunii pentru evanghelizarea tarii.
 • Eficienta noastra, sa ne rugam pentru  TIMPUL nostru,  pentru discernamint in folosirea lui,  pentru protectie fata de hotii de timp (relatii nepotrivite,  activitati nepotrivite, prioritati false)
 • Unitate in Biserica vie a lui Isus prin Duhul Sfint. Relatii restaurate, umblare in iertare si dragoste agape.
 • Tinara generatie, mai ales copiii– se devina  radicali pentru Isus Cristos, plini de Duhul Sfint, de pasiune, intelepciune si credinta. Domnul va face lucruri mari prin ei.
 • Sa ne rugam pentru crestere in credinta, in dragoste si in rabdare. Sa ne rugam ca un duh de credinta sa fie turnat peste Biserica Domnului
 • Sa continuam sa ne rugam pentru revelatia PUTERII LEGAMINTULUI :
 1. a legamintului celui nou intre Cristos si Biserica Lui, prin singele Lui;
 2. a legamintului dintre sot si sotie

Sa ne rugam imptriva atacului violent al hoardelor satanice care incearca sa provoace ruperea legamintelor– declansat impotriva familiilor (adulter, divort) si impotriva relatiei crestinilor cu Isus (curvie spirituala=idolatrie, iubire de bani, apostazie)

 • Sa ne rugam pentru DISCERNAMINT si CURAJ pentru crestini, in special pentru liderii crestini, pentru orice decizie.

Pentru tara vom continua sa ne rugam :

 • Pe baza versetului 2 Cronici 7:14. si Daniel 9:5-19.   Să cerem iertare Domnului pentru păcatele românilor de azi şi ale înaintaşilor noştri pentru idolatrie şi pentru sângele vărsat pe teritoriul României prin:
  a) jertfe umane aduse idolilor în vremea dacilor
  b) masacre în războaie, răscoale, conflicte pe teritoriul ţării (rugaţi-vă specific pentru acele locuri pe care le ştiţi );
  c)  uciderea celor ce s-au opus comunismului şi altor forme de asuprire (închisorile comuniste, canalul Dunăre-Marea Neagră şi alte locuri de deportare)
  d)  masacrarea şi deportarea evreilor şi rromilor în timpul celui de-al doilea război mondial
  e) omorârea multor lideri ai naţiunii de-a lungul istoriei, inclusiv a soţilor Ceauşescu
  f) omorârea copiilor nenăscuţi încă (prin avorturi) – care perpetuează legăturile de blestem asupra ţării.

Ştim că sângele vărsat strigă după dreptate (Gen 4:10) şi că provoacă un ciclu al violenţei care duce la şi mai multă vărsare de sânge. Să cerem iertare Domnului pentru păcatul tuturor vărsărilor de sânge de pe teritoriul României şi să cerem ca Sângele Domnului Isus Cristos să spele păcatul acesta atât de greu de peste ţara noastră şi să vindece ţara.

Să ne pocăim şi de toate formele de închinare la idoli din România – aşa cum Domnul vi le aminteşte în timp ce vă rugaţi. Ştim că acest păcat stârneşte mânia lui Dumnezeu. Să ne pocăim de idolatria care a pătruns şi în biserici. Să cerem îndurarea Domnului pentru cei ce sunt orbi şi nu ştiu unde să-L caute pe Domnul.

 • Va reamintesc si ce Domnul a vorbit despre Romania:
 1. ca va fi din nou cosul de piine al Europei  – spiritual si natural;
 2. si tara noastra „ se va marita iarasi” (Isaia 62:4)- ceea ce inseamna relatie de legamint cu Mirele ceresc, Domnul Isus Cristos-, adica trezirea Romaniei.

    Sa ne invoim cu cerul si sa mijlocim ca aceste promisiuni ale Domnului sa se implineasca in Romania, pentru strapungerea si risipirea intunericului spiritual de peste Romaniapentru trezire in masa a romanilor.  Sa proclamam pe    Isus Cristos ca Domn si Stapin peste Romania. Sa declaram – Romania  inchinata  DomnuluiRomania va deveni un Gosen al Europei, un loc in care multi vor dori sa locuiasca.

 • Sa ne rugam ca trezirea care a inceput in Romania sa se propage la nivele vizibile in societate, ca oamenii de influenta din tara noastra sa fie atinsi de Duhul Sfint si sa se intoarca la Domnul. (oameni de media, oameni ai legii, profesori, medici, oameni de afaceri,  oameni din zona financiara, din  zona politica, din zona militara, oameni de cultura si arta)
 • Sa ne rugam ca duhurile de vrajitorie, pacticile oculte, profetiile oculte rostite prin canale media asupra Romaniei  sa fie facute fara putere.  Sa proclamam  : Tata, vie Imparatia TA, faca-se voia TA precum in cer, asa si pe pamint- in ROMANIA in acest an!
 • Sa ne rugam pentru oprirea valului de sinucideri, de violente, de crime din tara, pentru anihilarea retelelor de trafic de persoane (copii, femei), pentru oprirea varsarilor de singe prin avorturi. Sa ne rugam pentru restaurarea familiilor si oprirea divorturilor.
 • Sa ne rugam pentru copiii si tinerii tarii, pentru oprirea abuzurilor de orice fel facute asupra lor. Sa ne rugam pentru protectia lor, pentru binecuvintarea lor si sa-i incredintam in Mina Domnului. Sa ne rugam pentru trezirea copiilor din tara noastra.
 • Pacea si siguranta tarii– in interior si de jur imprejur. Să ne rugăm pentru INTEGRITEATEA teritoriala a tarii.  Sa-l chemam pe Domnul sa fie El un zid de foc in jurul Romaniei si a populatie ei. (Zaharia 2:5). Sa proclamam pacea Lui –SHALOM- peste tara si populatie.Protectie fata de atacuri teroriste impotriva  Romaniei– armate, informatice, economice, media sau la nivelul comunicatiilor.
 • Sa ne rugam ca noua reglementare ACTA- de folosire a internetului sa NU fie validata in forma actuala– ar aduce daune grave libertatii de exprimare prin internet-  chiar in promovarea Evangheliei prin internet. (Si nu este o masura pentru un internet „curat” , ci este o masura de cenzura pe internet care deschide usa pentru grave abuzuri-ce poate duce chiar la  interzicerea activitatii crestine  pe internet)
 • Stabilitatea Romaniei– politica, sociala,  monetara,  economică. Sa ne rugam pentru relaţiile internaţionale ale României. Să ne rugăm pentru alinierea şi alianţele  României în contextul actual. Sa ne rugam pentru VERTICALITATE in decizii in contextual relatiei cu Uniunea Europeana in special, cu FMI, Banca Mondiala,  NATO,  decizii bune pentru populatia Romaniei si pentru interesele statului national unitar Roman.
 • Sa continuam sa ne rugam
 1. pentru anihilarea planurilor si tacticilor satanice de invrajbire si de divizarea romanilor
 2. oprirea planurilor celui rau de slabire a tarii (coruptie, confuzie, planuri economice incoerente, legi nedrepte sau confuze, grupuri de interese care actioneaza ca nuclee de forta ce tirasc tara spre haos).
 3. demascarea si anihilarea planurilor si structurilor celui rau plantate in zone vitale ale tarii. ( strategii, persoane, retele de trafic de influenta, retele de subminare a integritatii si securitatii tarii)
 • Sa continuam sa ne rugam pentru restaurarea autoritatii delegate de Domnul celor aflati la conducerea tarii si anihilarea actiunilor si consecintelor spiritului de rebeliune. Sa ne rugam pentru cei din conducere- pentru intelepciune si calauzirea Domnului, pentru frica de Domnul, sa nu poata lua decizii contrare Voii Domnului si impotriva intereselor tarii.
 • Legi pentru incurajarea economiei, resurse pentru investitii si agricultura, moduri de ajutare a celor in nevoie. Sa ne rugam pentrusiguranta energetica a tarii.
 • Protectia populatiei si a tarii de epidemii si dezastre  naturale (cutremur, radiatii,  inundatii devastatoare,  furtuni violente, incendii). Sa proclamam PS 91 peste tara noastra.
 • binecuvintarea si protectia recoltelor si a fermelor de animale– ca sa fie hrana in tara! Sa vorbim cuvinte de binecuvintare peste natiunea si pamintul Romaniei, peste ape.
 • Sa ne rugam pentru PRECIPITATII blinde (ploaie, ninsori), pentru oprirea secetei, pentru recoltele anului 2012.

2.   Israel – sa-l binecuvintam, sa cerem protectia Domnului peste tara si popor, peste Ierusalim, sa ne rugam pentru mintuirea evreilor de pretutindeni. Sa ne rugam pentru pentru liderii ţării- intelepciune, putere, discernamint, claritate in deciziile pe care le iau. Să ne rugăm pentru protectia tarii de toate actiunile ce se pregatesc impotriva lor (Iran, atacuri teroriste). Sa ne rugam pentru TIMPUL Domnului in desfasurarea evenimentelor din Orientul Mijlociu.  Ce este scris se va implini, dar sa ne rugam ca aceste lucruri sa nu poata fi grabite sau intirziate de cel rau.

Domnul ne cheama -Biserica Lui- sa stam in mijlocire necurmata pentru Israel. Sa ne pocaim de antisemitismul romanilor si de teologia inlocuirii care a patruns si in Biserica.

Sa ne rugam pentru liderii Romaniei- sa ia decizii de a ajuta Israelul. Sa ne rugam ca Romania sa fie in continuare un sprijin pentru Israel.