Cererile de rugăciune ale lunii august 2012

Luna August este o luna de foc pentru tara- o luna de decizii capitale.    Seceta galopanta care  a pirjolit tara pina acum este un semnal puternic de la Domnul, care ne spune -Opriti-va si sa stiti ca Eu sint Dumnezeu.  Sintem chemati la pocainta de pacate pentru noi si parintii nostri (in special idolatrie, ura, ucideri- cu vorba sau cu fapta). Ilie a fost trimis de Domnul sa opreasca plaia in vremea cind Israelul era cuprins de  idolatrie.

Luna august este o punte pentru tara noastra spre lumina sau….Depinde de Biserica Domnului din Romania.

Continuam batalia pentru Romania in post si rugaciune, cu perseverenta si credinta.  La inceputul lunii mai spuneam ca am intrat intr-o fereastra de timp, care poate fi o fereastra de har,  in care Domnul ne incearca si ne testeaza. Putem fi acei care se invoiesc cu cerul pentru ca Imparatia Domnului sa invadeze tara noastra. Putem fi acei care vad cu ochii lor cum binecuvintari si promisiuni asteptate incep sa vina.  DAR….puntea spre binecuvintare se numeste pocainta, rugaciune si post. (Ioel  2:15-17)                                                                                                                                                                                 O chemare speciala pentru acest sezon, de la inceputul lunii mai si pina  la incheierea  alegerilor  parlamentare (noiembrie 2012) este  sa ne invoim ca in FIECARE zi de VINERI sa ne unim cit mai multi in  POST si  RUGACIUNE pentru Romania,pentru cei ce urmeaza sa fie alesi in structurile de autoritate din  tara noastra,  pentru protectia,  siguranta si si stabilitatea tarii. Continuam rugaciunea pe baza punctelor din iulie, in special pentru nimicirea urii, confuziei, manipularilor, a minciunii care afecteaza tara.   Sa proclamam VIATA peste Romania si sa cerem vindecarea tarii si a pamintului de seceta si efectele ei. Sa ne rugam pentru ploi binecuvintate

Pentru Biserica perseveram in rugaciune pentru:

 • UNITATE  Sa ne rugam pentru unitate in si intre biserici, relatii  restaurate, umblare in iertare si dragoste agape. Sa ne ridicam imptriva dezbinarilor, a fragmentarilor din Trupul lui Cristos din Romania. Nu mai este timp de certuri, de invidii, de mindrie, de competitie, de defaimare! Vom plati un pret greu daca nu ne oprim acum!
 • Vorbirea crestinilor si a liderilor. Prea multe promisiuni netinute, prea multe vorbe fatarnice, prea multe judecati. E sezonul culesului conform cu ce a semanat fiecare. Domnul va cerceta poporul vara asta.
 • Sa ne rugam pentru lideri- Domnul ii va cerceta vara asta relativ la motivatii, dedicare, mindrie
 • E un sezon de pozitionare a crestinilor in vara aceasta, de alegeri radicale pentru fiecare cui vrea sa slujeasca- Domnului sau lumii. Sa ne rugam pentru discernamint si integritate, pentru ca orice amagire sa fie departata din  mintile si inimile lor. Sa ne rugam ca orice forma de autoneprihanire si de mindrie sa fie nimicite si fiecare sa aibe o simtire cumpatata despre sine. Sa ne rugam ca fiecare sa-si asume identitatea in Cristos cu indrazneala (Ef 1), dar in smerenie si sfintenie.
 • Cresterea cunostiintei de Dumnezeu (Osea 4:1, Osea 4:6-  Poporul Meu  piere din lipsa de cunostiinta-). INTEGRITATEA crestinilor. Sa ne rugam impotriva compromisului de orice fel. Sa ne rugam pentru ca  frica de Domnul- frica de a  mai  pacatui sa patrunda vietile crestinilor.  Cine e sfint, sa se sfinteasca! (Ap 22:11 ).  Domnul se ridica acum ca Judecator drept- caci judecata incepe de la casa Lui. Si El isi pregateste  Mireasa!
 • Sa ne rugam pentru vremea de teste care vine, teste ale sfinteniei, ale smereniei, ale integritatii, ale determinarii de a ne marturisi crezul. Este vremea maturitatii, a verticalitatii si integritatii in Biserica Domnului. Sa ne rugam pentru LOIALITATE in Trupul lui Cristos si  ca spiritul tradarii de frati sa fie nimicit
 • Sa ne rugam pentru  corectitudinea si  rinduiala in documente  pentru  biserici,  organizatii crestine, firme crestine
 • Sa ne rugam pentru tineri- Domnul ii va cerceta vara asta, pentru ca are mult de lucru cu ei.  Vara aceasta NU este un sezon de vacanta si superficialitate, ci de pregatire intensa- sa-i sustinem in rugaciune ca sa aibe inimi deschise si sa primeasca ce Domnul le spune si le da. Sa ne rugam pentru trezirea copiilor!
 • Sa ne rugam pentru : sfintire, consacrare, dimesiune profunda a relatiei personale cu Domnul, prin Cuvint si o viata de rugaciune neincetata, pentru pocainta reala a crestinilor, pentru determinare si perseverenta in umblarea crestina, pentru  discernamint si curaj, pentru nou nivel de profunzime in inchinare si  lauda, revelatia laudei ca o arma puternica. Sa ne rugam pentru acel sunet nou in inchinare pe care Domnul vrea sa-l elibereze prin romani
 • Eliberarea crestinilor de  frica, de religiozitate, de resemnare si fatalism. Sa ne rugam pentru restaurarea BUCURIEI, a credintei si sperantei in inimile crestinilor.
 • Sa ne rugam pentru vorbirea crestinilor- sa fie o vorbirea a credintei, pentru  revelatia  importantei  cuvintelor rostite de noi, ca fiecare sa devina constient ca nu mai poate vorbi usuratic- (2 Tim 2:14-17).  Sa ne rugam ca lucrarea duhurilor de birfa, de judecata, de tradare, de batjocura, de defaimare, de minciuna sa fie nimicita si cei ce au fost influentati de aceste duhuri sa fie eliberati.
 • Revelatie in ce priveste- zeciuiala, darnicia, legea semanatului si seceratului. Sa ne rugam pentru eliberarea crestinilor de iubirea de bani- (lacomie, zgircenie, ingrijorare, frica).Sa ne rugam pentru iesire din datorii, pentru  izbaviri financiare, pentru cumpatare, pentru chibzuinta in administrarea resurselor, pentru inimi pline de  MULTUMIRE pentru  totate lucrurile.
 • Amplificarea actiunilor de evanghelizare a tarii. (Marcu 16:15-20). Intensificarea rugaciunii pentru evanghelizarea tarii. Sa ne rugam pentru lucratori la secerisul cel mare.
 • Pentru familiile crestine- protectie, restaurarea relatiilor, intelepciune in raportarea la copii, resurse materiale si financiare.
 • PROTECTIA poporului, a liderilor, a familiilor de atacurile dezlantuite ale vrajmasului.
 • Intelepciune pentru vremurile in care traim- sa nu fim surprinsi nepregatiti de ceasul incercarii si sa putem fi o sursa de binecuvintare pentru multi la vreme de nevoie. Este vremea sa ne pregatim pentru a fi gata ORICIND sa ne intilnim cu Domnul nostru.

2.    Pentru Romania continuam sa ne rugam pentru:

 • Sa ne rugam pentru revarsarea Duhului Sfint peste tara noastra si  cunostiinta slavei Domnului sa inunde Romania (Habacuc 2:14).  Sa ne rugam pentru liderii crestini (preoti, pastori)   din tara noastra
 • Sa ne invoim cu cerul si sa mijlocim ca promisiunile Domnului sa se implineasca  (tara noastra „ se va marita iarasi” (Isaia 62:4) si Romania- cosul de piine al Europei) si  Romania sa devina o natiune crestina cu adevarat.. Sa declaram – „Romania  inchinata  Domnului” si  „Voia Tatalui sa se implineasca- precum in  cer, asa si pe pamint- in tara noastra!” Să proclamăm porţile României deschise pentru Împăratul Slavei, pentru Domnul Isus Cristos! (Ps 24:7 – 10).    Să proclamăm : Isus Cristos este Domn peste Romania!
 • Sa ne rugam pentru risipirea norului de frica, depresie si apasare de peste Romania!    Sa ne rugam ca Lumina Vietii- Isus Cristos prin Duhul Sfint-sa patrunda in fiecare inima din Romania  cu speranta, bucurie, pace.
 • Să continuam sa ne smerim si sa ne pocăim de pacatele comise in Romania, de noi si parintii nostri.
 • Sa ne rugam pentru restaurarea familiilor si oprirea divorturilor. Sa ne rugam pentru copiii si tinerii tarii, pentru trezirea lor,  pentru protectia si binecuvintarea lor. Sa ne rugam pentru oprirea abuzurilor si a violentelor si pentru anihilarea retelelor de trafic de persoane (copii, femei), de trafic de droguri
 • Sa ne rugam ca trezirea care a inceput in Romania sa se propage la nivele vizibile in societate, ca oamenii de influenta din tara noastra sa fie atinsi de Duhul Sfint si sa se intoarca la Domnul.
 • Sa continuam sa ne rugam pentru cei aflati la conducerea tarii , pentru anihilarea spiritelor de rebeliune, de tradare, de minciuna, coruptie, de manipulare si control care submineaza stabilitatea tarii.  Sa ne rugam ca  cei din conducere- sa nu poata lua decizii impotriva intereselor tarii- mai ales in relatiile cu organismele internationale (EU, NATO, FMI, Banca Mondiala…)
 • Sa ne rugam impotriva dezbinarii profunde care afecteaza conducerea Romaniei (Presedentia si Guvernul). Sa ne rugam pentru ca societatea romaneasca sa nu alunece spre forme de dictatura sau anarhie. Sa ne rugam pentru nimicirea valului de ura, confuzie, de minciuna si de manipulare care afecteaza pe romani
 • Sa ne rugam pentru expunerea coruptiei si dezradacinarea ei din toate nivelele societatii noastre .
 • Sa ne rugam pentru oprirea violentelor si oricaror forme de manipulare care se pregatesc pentru a scoate mase de oameni in strada. Sa ne rugam impotriva incintarilor la violente (interetnice, intersociale)
 • Sa ne rugam pentru libertatea presei. Sa ne rugam pentru discernamint pentru populatia tarii, ca sa poata recunoaste manipularile facute prim mass media.
 • Sa ne rugam pentru protectia structurilor si institutiilor democratice ale tarii si a celor ce lucreaza in acestea. Sa ne rugam pentru integritatea lor. Sa ne rugam pentru respectrarea legilor tarii
 • Sa ne rugam pentru ALEGERILE care vor fi la toamna- Domnul sa dea pe fata pe cei corupti si sa ridice oameni integri. Sa ne rugam pentru o schimbare a atmosferi in domeniul politic- cu intoarcere la valorile  crestine la toti cei ce vor intra in dregatorii. Sa ne rugam impotriva manipularilor, a confuziei si minciunii si ca romanii sa voteze sub calauzirea Duhului Sfint. Sa ne rugam pentru ca ochii romanilor sa se deschida si sa aleaga pe cei care dovedesc caracter, integritate, onestitate fata de valorile crestine si fata de tara noastra.
 • Pacea si siguranta tarii- in interior si la granite. Să ne rugăm pentru INTEGRITEATEA teritoriala a tarii. Sa ne rugam pentru STABILITATEA Romaniei- politica, sociala,  monetara,  economică. Sa ne rugam pentru protectia tarii in fata destabilizarilor financiare si economice care vin. Sa cerem protectie fata de atacuri impotriva  Romaniei- teroriste, informatice, FINANCIARE,  economice, media sau la nivelul comunicatiilor
 • Sa ne rugam pentru relaţiile internaţionale ale României,  pentru VERTICALITATE in decizii, pentru alinierea şi alianţele  României în contextul actual. –cu UE, SUA, NATO si FMI, cu vecinii nostri, cu Israelul, cu  Rusia. Sa ne rugam ca tara noastra sa-si pastreze sprijinul pentru Israel
 • Sa ne rugam pentru pacea tarii in contextul vestilor de razboi  in zona Orientului Mijlociu
 • Protectia populatiei si a tarii de epidemii si dezastre  naturale (cutremur puternic, furtuni, inundatii). Sa proclamam PS 91 peste tara noastra. Sa cerem binecuvintarea si protectia recoltelor si a fermelor de animale- ca sa fie hrana in tara! Sa vorbim cuvinte de binecuvintare peste  pamintul Romaniei, peste apele si aerul  Romaniei. Sa ne rugam pentru recoltele anului 2012.
 • Sa continuam sa ne rugam
 • anihilarea planurilor si tacticilor satanice de invrajbire si de divizarea romanilor
 • oprirea planurilor celui rau de slabire a tarii (coruptie, confuzie, planuri economice incoerente, legi nedrepte sau confuze, grupuri de interese care actioneaza ca nuclee de forta ce tirasc tara spre haos).
 • demascarea si anihilarea planurilor si structurilor celui rau plantate in zone vitale ale tarii. ( strategii, persoane, retele de trafic de influenta, retele de subminare a integritatii si securitatii tarii)

3. Israel – Să ne rugăm pentru trezire in Israel si  pentru crestinii care locuiesc acolo- puterea Domnului sa-i insoteasca.  Sa ne rugam pentru evreii care trebuie sa se intoarca in Israel in vremea aceasta de oriunde sint.

Să ne rugăm pentru protecţia şi binecuvântarea Israelului, pentru integritatea  si pacea Ierusalimului, pentru pentru liderii ţării.  Să ne rugăm pentru protectia lor si  pentru resursele de care au nevoie (de hrana, de apa, de finante, militare)

Sa continuam sa ne rugam pentru TIMPUL Domnului in desfasurarea evenimentelor din Orientul Mijlociu.  Ce este scris se va implini, dar sa ne rugam ca aceste lucruri sa nu poata fi grabite sau intirziate de cel rau.    Sa ne rugam ca Biserica Domnului din Romania- sa se roage serios pentru Israel.. Sa ne pocaim de antisemitismul romanilor si de teologia inlocuirii  care a patruns si in Biserica.

Domnul  să vă binecuvânteze şi să binecuvânteze România în 2012!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *