Cererile de rugăciune ale lunii mai 2013

1. Pentru Biserica continuam sa ne rugam pentru:

 • In prima saptamina a lunii celebram Pastele – moartea si Invierea Domnului Isus Cristos- Mielului lui Dumnezeu care a ridicat pacatul lumii! Dar Pastele- Sarbatoarea Domnului- a fost instituit de Dumnezeu in amintirea iesirii poporului evreu din Egipt. A fost nevoie de singele jerfelor ca sa-i protejeze pe evrei de nimicitor! E vremea ca Biserica sa experimenteze puterea Invierii Domnului din plin. E timpul sa ne lasam clatinati de Domnul, ca sa ramina in vietile noastre valorile Imparatiei lui Dumnezeu- neprihanire, pace si bucuria in Duhul Sfint!.

 • Sa ne rugam pentru SEPARAREApoporului Domnului de lucrurile lumii si pentru intelegerea puterii SingeluiDomnului Isus Cristos prin care am fost rascumparati, sfintiti (separati) si protejati.

 • Sa ne rugam pentru o stare de reverenta profunda fata de Domnul- frica de Domnul– sa cuprinda inimile crestinilor.

 • Sa ne pregatim inimile pentru vremuri noi– vremuri de clatinare si de cernere care se vor accentua. Sa ne rugam pentru trezire– ca acele vremuri sa nu ne gaseasca nepregatiti- sa fim plini de Duhul Sfint si gata de actiune.

 • Sa ne rugam ca intunericul de peste Romania sa fie strapuns, pentru revarsarea Puterii Duhului Sfint peste noi, pentru ca Romania sa fie acoperita de slava Domnului, precum apele acopera fundul marii.

 • Sa cerem POCAINTA, TREZIRE, TRANSFORMARE pentru crestini si pentru toti locuitorii Romaniei. TREBUIE sa iesim din amorteala, Biserica! E vremea plinsului dupa Dumnezeu- sa ne fie atit de dor de El , incit sa nu mai vrem nimic altceva!

AVEM NEVOIE DE TINE, DUMNEZEULE, IN ROMANIA!! VINO DOAMNE ISUSE!

 • Sa ne rugam ca Biserica sa iasa din egoism! E timpul ca Biserica sa iasa la seceris– sint atit de multi oameni care nu-L cunosc inca pe Cristos si merg in iad! Biserica trebuie sa se treazeasca- altfel va da socoteala!

 • Sa ne rugam pentru călăuzire prin Duhul Domnului la fiecare pas. Sa ne rugam pentru discernamint si curaj de a asculta de Domnul.

 • Sa strigam pentru UNITATEAcrestinilor, indiferent de confesiune crestina! Nu putem merge mai departe dezbinati!Sa ne rugam impotriva tacticilor satanice de a ne izola (prin neiertari, ofense, minie, amaraciune).

 • Biserica trebuie sa aibe revelatia IDENTITATII in Cristos. E timpul sa iesim din starea de defensiva si sa intram in ofensiva– in rugaciune, in credinta, in umblare.

 • Sa ne rugam pentruun duh de rugaciune si mijlocire, da laudasa fie turnate peste noi. Sa ne rugam pentrufoame si sete dupa Dumnezeu – Cuvint, rugaciune, partasie cu Duhul Sfint. Sa ne rugam pentru discernamint si protectie, pentru ca sa crestem in credinta, in dragoste si sa umblam in toate faptele bune rinduite de Dumnezeu pentru fiecare! Sa ne rugampentrunimicirea vorbirii de rau, a necredintei, a invidiei, a geloziilor, a competitiei dintrecrestini! (asa ne invirtim in cerc- si dusmanul isi face de cap)- Trezeste-te Biserica!

 • Sa ne rugam pentru multiplicarea lucrarilor de rugaciune, de slujire si evanghelizare, a grupelor de casa, a grupelor de rugaciune, a caselor de rugaciune. Sa ne rugam pentru Reteaua de rugaciune pentru Romaniaexindere, revelatie, protectie peste toti cei implicati.

 • Sa ne rugam pentru media crestina din Romania (televiziunile, radiourile, reviste, lucrari prin internet) – pentru cresterea impactului, pentru protectia lor si a familiilor celor implicati in aceste lucrari de media crestine.

 • Sa ne rugam pentru pentru PROTECTIA FAMILIILOR, pentru oprirea divorturilor si pentru casatorii facute in Domnul– bazate pe principiile lui Dumnezeu. Multi vor sa scape de singuratate cu orice pret- si pretul e enorm uneori! Sa ne rugam pentru oprirea avorturilor facute de crestini! Sa ne rugam pentru copii- cit de mici sa-L primeasca pe Domnul. Sa ne rugam pentru copii si tineri– protectia lor si cresterea lor in cunoasterea Domnului. Copii si tinerii au nevoie de trezire, de intilniri personale cu Domnul!

 • Sa ne rugam pentru crestini- sa inteleaga ce inseamna binecuvintarea Domnului– si sa nu o mai caute in tari straine, cind Domnul nu-i trimite! Sa ne rugam pentru intelegerea si practicarea zeciuielii, a darniciei si milosteniei, a principiului semanatului si seceratului. Sa ne rugam ca toti cei ce au afaceri- sa fie corecti, fara compromisuri- ca sa poata fi binecuvintati!

 • Sa ne rugam pntruBISERICA PERSECUTATA din lume( Africa, Asia)- sint atit de multi frati in Domnul care trec prin mari persecutii ( sint inchisi, torturati, omoriti). Noua ne este dat harul sa traim inca liberi de persecutii

2. Pentru tara vom continua sa ne rugam :

 • Domnul sa se indure de Romania! Sa ne rugam ca Mila Lui sa biruie judecata! Sa cerem HAR si TIMP de indurare de la Domnul si sa cerem vremi de inviorare! Sa ne pocaim pentru pacatele comise in tara, sa ne pocaim pentru Biserica care nu-si implineste chemarea!

 • Sa proclamam : Tata, vie Imparatia TA, faca-se voia TA precum in cer, asa si pe pamint- acum in ROMANIA!

 • Sa ne invoim cu cerul si sa mijlocim ca promisiunile Domnului pentru Romania sa se implineasca, pentru strapungerea si risipirea intunericului spiritual de peste Romania, pentru trezire in masa a romanilor. Sa proclamam pe Isus Cristos ca Domn si Stapin peste Romania. Sa declaram – Romania inchinata Domnului.

Sa proclamam alinierea Romaniei la planurile Domnului pentru tara noastra. Sa ne pocaim pentru toate aliantele nedumnezeiesti in care a fost Romania de-a lungul timpului. Sa ne rugam ca Domnul sa desfaca legaturile de vasalitate si control de peste natiunea noastra si Romania sa fie eliberata.( Romania a fost aproape 2000 de ani sub diferite forme de ocupatie). Sa ne invoim cu cerul si sa cerem repozitionarea si alinierea Romaniei – prin aliante dupa Voia Domnului, in special fata de Israel. Sa ne rugam impotriva oricaror forme de antisemitism care se ridica in Romania

 • Să ne rugămpentru MODIFICARILE din CONSTITUTIA României- să se alinieze dupa voia Domnului şi spre binele ţării. Sa ne rugam ca planurile celui rau de a subrezi Romania prin modificarile aduse Constitutiei sa fie legate si facute faraputere. Sa ne rugam pentru pastrarea libertatatilor fundamentale pentru cetateni, pentrudefinirea biblica a familiei, pentrulibertatea credintei crestinein esenta si in forme de manifestare, pentrurecunoasterea prin Constitutie a bazelor si valorilor crestine ale Romaniei. Sa ne rugampentruclaritatedeosebita, ca nimic sa nu fie interpretabil in textul legii. Sa ne rugam pentru vigilenta pentru cei ce o vor analiza si vota, ca nimic nedrept sau defavorabil tarii si populatiei sa nu poata ramine in Constitutie.

 • Sa ne rugam pentru planul de RESTRUCTURARE administrativ- teritorialaal Romaniei (noile regiuni)- sa fie facut in TIMPUL si MODUL care sa fie spre binele tarii si nu spre fragmentarea si invrajbirea ei.Sa ne rugam pentruca interese secrete care sint in spatele acestor transformari sa fie descoperite si anulate.

 • Sa ne rugam pentru cei aflati la putere, ca Duhul Domnului sa-i calauzeasca. Sa ne rugam pentru cei din conducerea ţării : Parlament, Guvern, preşedintele României, pentru cei din administratia locala si nationala INTEGRITATE, intelepciune si calauzirea Domnului, pentru frica de Domnul, să nu poata lua decizii contrare Voii Domnului si împotriva intereselor ţării. Sa ne rugam ca ei sa apere interesele tarii, sa caute solutii intelepte in vremuri dificile, sa se intoarca la valorile crestine.

 • Sa ne rugam ca oamenii de influenta din tara noastra sa fie atinsi de Duhul Sfint si sa se intoarca la Domnul. (oameni de media, oameni ai legii, profesori, medici, oameni de afaceri, oameni din zona financiara, politica, militara, oameni de cultura si arta). Sa ne rugam pentru ca frica de Domnul sa cuprinda inimile celor aflati in diverse pozitii de influenta si sa nu mai poata pacatui (sa nu mai poata primi mita, sa nu mai poata manipula si corupe, medicii sa nu mai faca avorturi)

 • Vedem atacurile indreptate asupra Bisericii Ortodoxe Romane. Dincolo de acestea, in plan spiritual sint puterile intunericului care vor sa reduca vocea Bisericii in ce priveste problema familiei crestine relativ la problema homosexualilor! Domnul ne cheama sa ne rugam pentru oprirea acestui asalt violent impotriva valorilor crestine.Sa ne rugam pentru caBiserica si institutiile statului sa apere si sa protejeze valorile crestinedincolo de ce se impune la nivel european.

 • Sa ne rugam pentrurestaurarea familiilorsi oprirea divorturilor. Sa ne rugam pentrucopiii si tinerii tarii, pentru oprirea abuzurilor de orice fel facute asupra lor. Sa ne rugam pentru trezirea lor, pentruprotectie si binecuvintare (Num 6:24-27). Sa ne rugam pentru „orfanii cu parinti” (copii abandonati de parinti plecati in strainatate)si pentru reintregirea acestor familii (intoarcerea parintilor )

 • Sa ne rugam pentru oprirea valului de sinucideri, de violente, de crime din tara, pentru anihilarea retelelor de trafic de persoane (copii, femei), pentru oprireaavorturilor.

 • Sa ne rugam pentrumarile privatizarica planurile celui rau de slabire a tarii sa fie nimicite! Sa ne rugam pentru expunerea si dezradacinarea coruptiei din tara la nivele inalte, pentru stoparea de deturnari de fonduri, pentru nimicirea caracatitelor financiare care sugruma tara. Sa ne rugam pentruexpunerea si dezradacinarea structurilor ascunse de putere plantate in zone vitale ale tarii ( retele de trafic de influenta, de subminare a integritatii si sigurantei nationale, retele teroriste)

 • Sa ne rugam pentru stabilitatea Romanieipolitica, sociala, monetara, economică.

 • Sa ne rugam pentru institutiile statuluiprotectie si integritate si in special pentru sistemul juridic din tara noastra- oameni integri, competenti, cu frica de Domnul, care sa aibe curaj si sa fie invulnerabili la presiuni.

 • Sa ne rugam pentru relaţiile internaţionale ale României, pentru alinierea şi alianţele României în contextul actual. Sa ne rugam pentru VERTICALITATE in decizii in politica externa.- decizii bune pentru populatia Romaniei si pentru interesele statului national unitar Român. Sa ne rugam ca tara noastra sa isi mentina deschiderea pentru Israel, sa fie o tara care sta de partea Israelului!

 • Sa ne rugam pentru pacea si siguranta tarii– in interior si la granite, pentru anihilarea planurilor si tacticilor satanice de invrajbire si de divizare a locuitorilor tarii (tensiuni interetnice si sociale). Sa ne rugam pentru zona Transilvania si pentruintegritatea teritoriala a tarii! Sa ne rugam pentru protectie fata de atacuri teroriste impotriva Romaniei-armate, informatice, economice, media sau la nivelul comunicatiilor.

 • Sa cerem protectie peste infrastructura Romaniei- poduri, baraje, cai ferate, drumuri, aeroporturi.

 • Siguranta energetica a tarii, siguranta alimentara a populatiei, pentru protectie si administrare corecta a resurselor naturale ale tarii (zacaminte, ape, paduri, terenuri).

 • Sa ne rugam pentrubinecuvintarea si PROTECTIA industrei romanesti, pentru dezvoltarea ei.Sa ne ridicam impotriva oricaror forme de subminare a economiei romanesti.

 • Protectia populatiei si a tarii de epidemii si dezastre naturale (cutremur, radiatii, inundatii devastatoare, furtuni violente, incendii). Sa continuam proclamam PS 91 peste tara noastra.

 • Binecuvintarea si protectia recoltelor si a fermelor de animale– ca sa fie hrana in tara! Sa ne rugam pentruprecipitatii blinde si ca 2013 sa nu fie secetos. Sa vorbim cuvinte de binecuvintare peste pamintul si apele Romaniei.

3. Israel sa-l binecuvintam, sa cerem protectia Domnului peste tara si popor, peste Ierusalim, sa ne rugam pentru mintuirea evreilor de pretutindeni. Sa ne rugam pentru trezire in Israel si pentru intoarcerea evreilor in Israel (alia).

Sa ne rugam pentru conducerea tarii– intelepciune, protectie, discernamint, claritate in decizii.Să ne rugăm pentru protectia tarii de toate actiunile ce se pregatesc impotriva lor (Iran, atacuri teroriste). Sa ne rugam pentru protectie fata de atacuri chimice si nucleare!

Sa ne rugam ca Romania sa fie in continuare un sprijin pentru Israel.

Domnul să vă binecuvânteze şi să binecuvânteze România în 2013!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *