Cererile de rugăciune ale lunii septembrie 2013

Continuam cu chemarea sa ne invoim ca in FIECARE zi de VINERI sa ne unim cit mai multi in POST si RUGACIUNE pentru Romania.– cu rugaciunea: Tata, vie Imparatia Ta, faca-se Voia Ta , precum in cer, asa si pe pamint, acum, in Romania. Avem nevoie de Tine, Doamne, in Romania! VINO DOAMNE ISUSE!

Am intrat intr-un sezon nou, care va aduce mari schimbari. Avem nevoie de credinta si perseverenta in umblarea cu Domnul, avem nevoie de o relatie profunda, personala cu Domnul. Asteptam trezirea, care vine cu un pret- si Domnul sa ne ajute sa fim gata sa-l platim si sa fim pregatiti. Trezirea nu e o stare euforica, ci va fi puterea lui Dumnezeu revarsata peste copiii Lui, intr-o confruntare violenta cu puterile intunericului- va fi multa lupta, persecutie, dar vor fi momente de cer, minuni, miracole, mintuirea multor suflete. Domnul ne promite pace in mijlocul furtunii. In Egipt este trezire acum..…dar ce pret platesc ei, noi vom putea?

 1. Pentru Biserică- este timpul ca Biserica sa intre in destinul si chemarea ei. Trezirea pe care o asteptam vine prin rugaciune, lauda, si UNITATEA crestinilor.

 • Unitate – Sa ne rugam impotriva tacticilor satanice de a ne dezbina si a ne izola(prin neiertari, mindrie, ofense, minie, amaraciune). Sa ne rugam pentru ruperea legaturilor de religiozitate care ne afecteaza ca si crestini. Sa legam puterile duhurilor de religiozitate care influenteaza bisericile- traditionale si evanghelice. Domnul ne cheama: STRINGETI RINDURILE! Sa ne rugam pentru asezarea fiecăruia în locul si chemarea Domnului

 • POCAINTA, TREZIRE, TRANSFORMAREreala sa vina peste Biserica, o schimbare de mentalitate, insotita de revelatia identitatii in Isus Cristos.E vremea sa ne fie asa de dor de cer, de Dumnezeu, incit sa nu mai vrem nimic altceva!

 • Eliberare de dezbinări, ură, vorbire de rău, coruptie, idolatrie, iubire de bani, mândrie, competitie, manipulare, care au patruns în bisericile evanghelice si traditionale

 • Integritate spirituală si morală, in special pentru lideri.

 • Rugăciune pentru turnarea Duhului Sfânt peste popor (FA 2:17-18) , pentru revarsarea ungerii Duhului Sfant

 • Restaurarea si activarea darurilor Duhului Sfânt (1Cor12:1-11, Rom 12:4-8) si a slujirilor din Efeseni 4:11. Domnul să ridice apostoli, profeti, păstori, evanghelisti, învătători, cu chemări clare.

 • Eliberarea unui duh de mijlocire si a unui duh profetic puternic peste biserică – spre mângâiere, încurajare, zidire – peste aceia care au inimi curate (FA 4:31).

 • Ungere puternica in lauda si inchinare, pentru revelatia inchinarii si a laudei, pentru sunetul nou ce se ridica din inimile romanilor in inchinare inaintea lui Dumnezeu.

 • Maturizarespirituala a Bisericii, prin Cuvint, rugaciune. Sa ne rugam pentru mijlocitorii si luptatorii Domnului– sa fie ridicati, echipati, imputerniciti si sa-si ocupe posturile de straja pentru Biserica, pentru tara.(in biserici, grupe de rugaciune, case de rugaciune, miscari de rugaciune)

 • SEPARAREA poporului Domnului de lucrurile lumii si pentru intelegerea puterii Singelui Domnului Isus Cristos prin care am fost rascumparati, sfintiti (separati) si protejati.

 • pentru o stare de reverenta profunda fata de Domnul- frica de Domnul- sa cuprinda inimile crestinilor.

 • E timpul ca Biserica sa iasa la seceris– sint atit de multi oameni care nu-L cunosc inca pe Cristos si merg in iad! Biserica trebuie sa se treazeasca- altfel va da socoteala!

 • Sa ne rugam pentrucălăuzire prin Duhul Domnului la fiecare pas. Sa ne rugam pentru discernamint si curaj de a asculta de Domnul.

Aceasta declaratie am mai facut-o. Cred ce e timpul sa o strigam din adincul inimii, cu tinjirea Miresei dupa Mirele ei.

 • Să declarăm: Doamne, vrem voia Ta în România, primim, Doamne, revărsarea si manifestarea puterii prezentei Tale, după cum Tu doresti să o faci.
 • Nu ne mai împotrivim lucrării Duhului Sfânt prin judecătile noastre, prin criticile noastre, prin religiozitatea noastră

 • Fii binevenit, Duhule Sfânt, în România, în Biserica Ta, în poporul român si fă-Ti lucrarea după cum doresti Tu

 • Nu mai vrem să Te întristăm, nu mai vrem să Te oprim, Duhule Sfânt.

 • Iartă-ne, Doamne, pentru că am făcut acest lucru atâtia ani!

 • Te chemăm, Doamne Isuse, în ajutorul României! Vino, Doamne Isuse!

 1. Rugaciune pentru ROMANIA

As vrea sa va reamintesc un cuvint profetic primit de un grup de romani in luna martie 2012, printr-un frate pastor din Statele Unite. Pentru incurajare si rugaciune.

Din vremurile trecute este un nor de întristare, dar L-am auzit pe Duhul Domnului vorbind ca este un nor nou care va acoperi întreaga România, un nor al binecuvântării multiple, si dintr-o natiune de mâna a doua, mai dărâmată, Dumnezeu o va ridica si va turna peste natiunea voastră si veti merge la alte natiuni si veti împărtăti din această revărsare. Faptul că ati venit aici este un indicator că El vă pregăteste pentru ceea ce veti face în Europa si în restul lumii, ca si o trezire de mare amploare, asemănătoare celei dintre anii 1904-1905 din America, momentul Azusa, norul gloriei lui Dumnezeu. Am văzut într-o vedenie lideri ai guvernului care au fost coborâti, Dumnezeu ridicându-i pe altii. Liderii care oprimă oamenii, liderii care pot întoarce România în trecut, Duhul Domnului îi va doborî la pământ. Dumnezeu va începe să ridice lideri crestini care vor conduce această natiune într-o manieră crestina, astfel încât natiunea română să fie în adevăr o natiune crestină, a lui Dumnezeu. Poate vă spuneti în inima voastră: “Cum se vor putea întâmpla toate lucrurile acestea?” Îl aud pe Duhul Sfânt vorbind: „EU pot face orice, dacă voi veti crede! Veti vedea slava lui Dumnezeu. Dumnezeu se miscă într-un mod puternic în România, si românii care sunt ca voi, adică flămânzi după Dumnezeu, despre ei cuvântul Domnul le spune: Eu vă voi umple gura cu bunătăti în asa măsură că veti întineri ca vulturii. Dumnezeu vă ridică la un nivel mai înalt si miscarea lui Dumnezeu care vine peste natiunea voastră reprezintă valuri noi de miscare. Vegheati si urmăriti lucrul acesta, căci se va întâmpla în timpul vietii voastre”.

Ceea ce a fost rostit ca si cuvânt al Domnului peste natiunea voastră, apucati-l cu tărie, însusiti-vă mostenirea, luati înapoi tot ce a furat diavolul de la familiile voastre”.

Am vazut cum Domnul a lucrat si lucreaza in tara noastra cu mare putere. Poate ca nu intelegem tot ce se intimpla, dar sa privim cu ochii credintei spre fagaduintele Domnului. Si sa ne rugam pentru implinirea lor. Sa ne rugam ca intunericul de peste Romania sa fie strapuns, pentru revarsarea Puterii Duhului Sfint peste tara noastra, ca Romania sa fie acoperita de slava Domnului, precum apele acopera fundul marii.

Vine vremea trezirii si a propăsirii Bisericii Lui. Domnul ridică lideri care vor vedea drumul, nu vor pierde directia bună oricât de mari ar fi tulburările, atât în biserică cât si la nivel guvernamental. Să ne rugăm pentru acesti lideri. Domnul să-i scoată la lumină, să-i protejeze, să le dea întelepciune deosebită, discernământ, vedere clară, integritate, curaj, solutii divine în situatii grele, chibzuintă în administrarea lucrurilor încredintate lor, smeriti si cu frică de Domnul.

Sa ne rugam pentru:

 • Pentru tinara generatie- Binecuvântare la început de an scolar, să rostim progres, propăsire, întelepciune, dragoste de carte, seriozitate si integritate. Sa ne rugam pentru învătători, profesori, formatori – caracter, frică de Domnul, dragoste pentru a investi în tineri. Sa ne rugam impotriva violentei din scoli.

 • Continuam să ne rugămpentru MODIFICARILE din CONSTITUTIA României- să se alinieze dupa voia Domnului şi spre binele ţării.

 • Planul de RESTRUCTURARE administrativ- teritorialaal Romaniei (noile regiuni)- sa fie facut in TIMPUL si MODUL care sa fie spre binele tarii si nu spre fragmentarea si invrajbirea ei. Sa ne rugam pentruca interese si planuri secrete care sint in spatele acestor transformari sa fie descoperite si anulate.

 • Sa ne rugam caoamenii de influenta din tara noastra sa fie atinsi de Duhul Sfint si sa se intoarca la Domnul. Sa ne rugam pentru ca frica de Domnul sa cuprinda inimile celor aflati in diverse pozitii de influenta.

 • Stabilizarea institutiilor statului – juridice, financiare, de protectie si aparare a statului. Protectie peste institutiile statului si oamenii integrati in ele. Sa ne rugam pentru sistemul juridic din România – stabilizare, integritate, protectie

 • Pentru expunerea si dezradacinarea coruptiei din tarala nivele inalte, pentru stoparea de deturnari de fonduri, pentru nimicirea caracatitelor financiare care sugruma tara. Sa ne rugam pentruexpunerea si dezradacinarea structurilor ascunse de putere plantate in zone vitale ale tarii ( retele de trafic de influenta, de subminare a integritatii si sigurantei nationale, retele teroriste). Să ne rugăm ca Domnul să dea pe fată agende ascunse, planuri rele, oameni corupti si să-i înlăture cu mână tare.

 • Parlamentul actual – frică de Domnul, să nu voteze legi care NU sunt în interesul tării

 • Relatia dintre presedinte si guvern, presedinte si parlament – pentru dialog constructiv în favoarea României. Sa ne rugam impotriva oricaror forme de tradare a intereselor tarii

 • Stingerea focarelor de tensiuni interetnice (români – maghiari), pentru integritatea teritoriala a Romaniei, ca orice intentii de fragmentare teritoriala a Romaniei sa fie anihilate. Sa ne rugam pentru relatia Romaniei cu Ungaria in contextul tensiunilor diplomatice in crestere. Sa ne rugam ca spiritul imperialistic care se ridica sa nu cistige teren in Romania.

 • Pentru nimicirea legăturilor de ură, dusmănie, dezbinare de peste mintile si inimile românilor. Nimicirea formelor de manipulare si control, nimicirea amăgirii de pe mintile românilor, pentru trezirea românilor, pentru a vedea corect, după adevăr, situatia din România

 • Sa ne rugam pentru stabilitatea Romanieipolitica, sociala, monetara, economică.

 • Sa ne rugam pentru relaţiile internaţionale ale României, pentru alinierea şi alianţele României în contextul actual. Sa proclamam alinierea Romaniei la planurile Domnului pentru tara noastra.– prin aliante dupa Voia Domnului, in special in raport cu Israeul.. Sa ne rugam pentru VERTICALITATE in decizii in politica externa.- decizii bune pentru populatia Romaniei si pentru interesele statului national unitar Român. Sa ne rugam ca tara noastra sa isi mentina deschiderea pentru Israel, sa fie o tara care sta de partea Israelului! Sa ne rugam impotriva oricaror forme de antisemitism care se ridica in Romania

 • In contextul situatiei din Siria, sa ne rugam ca liderii Romaniei sa aibe intelepciune de sus in deciziile pe care le vor lua, fara precipitare sau lipsa de cumpatare. Sa ne rugam ca toate rivalitatile dintre liderii politici actuali sa fie stinse si deciziile pe care le vor lua sa fie in interesul si spre protectia Romaniei.

 • Sa ne rugam pentru pacea si siguranta tarii– in interior si la granite. Sa ne rugam pentru protectie fata de atacuri teroriste impotriva Romaniei-armate, informatice, economice, media sau la nivelul comunicatiilor. Sa cerem protectie peste infrastructura Romaniei– (poduri, baraje, cai ferate, drumuri, aeroporturi).

 • Să ne rugăm pentru măsuri întelepte pentru pregătirile de iarnă – pentru siguranta energetică si alimentară a României, pentru protectie si administrare corecta a resurselor naturale ale tarii (zacaminte, ape, paduri, terenuri).

 • Sa ne rugam ca exploatarea zacamintelor din Romaniasa fie facuta in interesul populatiei (gaze, minereuri). Sa ne rugam ca tratativele de concesionare ale zacamintelor tarii sa fie benefice Romaniei ca stat, si orice forme de manipulare, de frauda sa fie anihilate. Sa ne rugam pentru planul Domnului legat si de zacamintele de la Rosia Montana.

 • Sa ne rugam pentru revenirea economica a Romaniei, pentru crestere economica si dezvoltarea tarii, pentru locuri de munca , pentru resurse noi/zăcăminte, pentru investitii bune în tară, pentru agricultură – restaurarea României ca si grânarul Europei.

 • Să ne rugăm pentru investitii în tehnologii de vârf în România, pentru a fi oprit exodul de minti întelepte din tară.

 • Protectia populatiei si a tarii de epidemii si dezastre naturale (cutremur, radiatii, inundatii devastatoare, furtuni violente, incendii). Sa continuam proclamam PS 91 peste tara noastra. Binecuvintarea si protectia recoltelor si a fermelor de animale– ca sa fie hrana in tara! Multumim ca anul 2013 nu a fost secetos si este recolta bogata!

 1. Israel – Să ne rugăm pentru trezire in Israel si pentru crestinii care locuiesc acolo- puterea Domnului sa-i insoteasca si sa fie plini de indrazneala in marturisirea lui Isus- Mesia. Sa ne rugam pentru evreii care trebuie sa se intoarca in Israel- ca Domnul sa-i convinga si sa se poata desprinde din tarile unde sint.

 • Să ne rugăm pentru protecţia şi binecuvântarea Israelului, pentru integritatea si pacea Ierusalimului, pentru pentru liderii ţării. Să ne rugăm pentru protectia lor si pentru resursele de care au nevoie (de hrana, de apa, de finante, militare).
 • In contextul conflictului regional (tulburari in Egipt, Siria, Iran, tensiuni in crestere in regiune), sa ne rugam ca Domnul sa le fie scut si un zid de foc in jurul tarii.
 • Sa continuam sa ne rugam pentru TIMPUL Domnului in desfasurarea evenimentelor din Orientul Mijlociu. Ce este scris se va implini, dar sa ne rugam ca aceste lucruri sa nu poata fi grabite sau intirziate de cel rau. Sa ne rugam pentru Biserica Domnului din Romania- sa primeasca revelatia despre planul Domnului cu Israelul si sa se roage serios pentru Israel. Sa ne pocaim de antisemitismul romanilor si de teologia inlocuirii care a patruns si in Biserica.

Domnul să vă binecuvânteze şi să binecuvânteze România în 2013!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *