În fiecare seară la ora 21 vă chem să NE UNIM într-un timp de rugăciune PENTRU OPRIREA PANDEMIEI DE COVID19 și PROTECȚIA ȚĂRII ȘI A POPULAȚIEI ROMÂNIEI

Descarcă acest apel la rugăciune în format electronic

Dragi români,

În aceste vremuri grele, vă chem să ne unim în rugăciune, în casele noastre, cu toții, împreună și cu copiii, în fiecare seară la ora 21 (Ioel 2:15-17).

 

Vă chem să îngenunchem înaintea Domnului și Dumnezeului nostru, Împăratul Slavei, Domnul Isus Hristos și să ne rugăm în smerenie pentru România, pentru noi toți.

Noi, poporul Lui, să ne smerim, să ne rugăm, să ne abatem de la căile noastre rele…

CHEIA VINDECĂRII ROMÂNIEI ESTE LA NOI, poporul Lui- SĂ NE SMERIM, să ne rugăm ! Apoi Domnul promite vindecarea țării! (2 Cr 7:13-14). Să nu fim pasivi, să ne facem partea!

Dragi creștini, este vremea unității în rugăciune- este vremea să lăsăm toate prejudecățile care ne-au ținut departe unii de alții.

Este vremea să strîngem rândurile, toți cei răscumpărați prin Sângele Sfânt al lui Isus Hristos – Mielul lui Dumnezeu.

 

Să ne unim ÎN  FIECARE SEARĂ la ora 21 în rugăciune:

 

  1. Începem cu rugăciunea TATĂL NOSTRU (Mat 6:9-13)

 

  1. Ne smerim și ne pocăim pentru STAREA NOASTRĂ, pentru păcatele noastre și a NAȚIUNII NOASTRE (Daniel 9).

 

  1. Ne dedicăm pe noi, familiile noastre, națiunea noastră lui Dumnezeu.

 

  1. Să ne rugăm Domnului ca Mila Lui, care biruie judecata, să fie peste România. Cerem Sângele Domnului Isus Hristos să ne păzească de acest val uriaș de întuneric, frică, moarte care vine. Să ne rugăm ca Dumnezeu să oprească și să nimicească această pandemie. Cerem sângele Mielului lui Dumnezeu, Isus Hristos peste locuitorii țării, peste familii. ( Ap. 12:11) 

 

  1. Ne rugăm pentru PROTECȚIA, PACEA, SIGURANȚA și STABILITATEA ROMÂNIEI.

Chemăm Numele Domnului ISUS HRISTOS, Izbăvitorul nostrum, peste România!

Ne rugăm Psalmul 91 peste familiile noastre și peste locuitorii țării.

Să ne rugam ca Domnul să trimită îngerii Lui în ajutorul nostru.

 

  1. SĂ NE RIDICĂM ÎN AUTORITATEA NUMELUI DOMNULUI ISUS HRISTOS împotriva acestui dușman al vieții. Să cerem viață din Dumnezeu în locuitorii țării și mulți să vină la mântuire. Să cerem viață si vindecare pentru cei contaminați. Să ne rugăm ca Domnul să oprească nimicitorul și viețile oamenilor să fie cruțate (Mat. 16:18).

 

  1. Ne rugăm pentru liderii țării, și pentru echipele de intervenție medicale – înțelepciune, protecție, resurse. Ne rugăm pentru cei din prima linie în plan natural în această bătălie – Domnul să îi întărească, să-I protejeze împreună cu familiile lor.

 

  1. Ne rugăm împotriva fricii, a panicii, a deznădejdii, a disperării care încearcă să paralizeze țara (2 Timotei 1:7).

 

  1. Ne rugăm pentru resursele necesare populației – să fie păzite și multiplicate supranatural de Domnul (hrana, resurse medicale, alte resurse necesare).

 

  • Ne rugăm pentru limitarea perturbărilor în economie, pentru oprirea colapsului economic. Să cerem viață de la Domnul și soluții dumnezeiești în economia României

 

În fiecare seară, la ora 21, haideți să ne unim în rugăciune, cu mic, cu mare și să strigăm la Domnul pentru România, pentru Mila Domnului care biruie judecata!

 

(Și dacă până acum nu te-ai rugat Domnului, începe de azi!

 Cheamă-L pe Domnul Isus să vină în inima ta ca Mântuitor și Domn, predă-ți viața în Mâna Lui, cere-ți iertare pentru toate păcatele tale și renunță la ele, ca să devii copilul lui Dumnezeu (Ioan 1:12-13). Cere ca Sângele lui Isus Hristos să te curățească, să te elibereze de orice păcat.

Și apoi, roagă-te cu credință Tatălui ceresc, în Numele Domnului Isus Hristos, ca un copil de Dumnezeu, care are promisiunea vieții veșnice în Împărația lui Dumnezeu! )

 

DOAMNE, BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA și ÎNDURĂ-TE DE ROMÂNIA!

DOAMNE, AJUTĂ-NE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *