Priorități de rugăciune pentru 2014

Anul 2014 este un AN DE HAR PENTRU MÂNTUIREA multora. Nu va fi un an usor, dar multe vieti vor fi salvate prin întâlnirea cu Isus Hristos.  Este un an de extindere a Împărătiei lui Dumnezeu în România prin cresterea cunostintei despre bunătatea, puterea si harul Domnului, a slavei Lui (Hab. 2:14)

2014- fiecare zi de vineri- chemare extinsă la post si rugăciune pentru România. (Ioel 2:1, 15),

Motivele de rugăciune ale anului sunt:

Pentru Biserică– pentru intrarea deplină în mandatul dat de Domnul legat de propovăduirea Evangheliei.

 • Familii– mântuirea întregii familii, restaurarea relatiilor si unitate între soti, protectie, restaurarea relatiilor între generatii (Mal. 4:6), copii si tineri- radicali pentru Cristos.
 • Unitate în si între biserici, unitate în Trupul lui Cristos din România. Restaurarea si vindecarea relatiilor dintre crestini, întregirea Bisericii Domnului din România, eliminarea dezbinărilor si neiertărilor care duc la fragmentare.
 • Extinderea revelatiilor despre:  identitatea în Cristos,  autoritatea spirituală, dimensiunea  închinării si rugăciunii, a principiilor binecuvântării Domnului, a valorilor Împărătiei lui Dumnezeu.
 • Iesirea Bisericii dintre ziduri cu  mesajul Evangheliei, al sperantei, către comunitate, în localitătile  tării, ca fiecare crestin să fie un misionar activ în sfera sa de influentă si actiune. Ne rugăm pentru seceris si pentru lucrători la secerisul cel mare. Este un an al mântuirii pentru multi!

Pentru România– 2014 este un an de cotitură pentru tara noastră. Ne rugăm:

 • Trezire si mântuire în masă a românilor. Să  proclamăm pe Isus Cristos ca Domn si Stăpân peste România, ca Împărătia lui Dumnezeu să vie, ca Voia Tatălui să se facă, precum în cer, asa si pe pământ, în România. Să declarăm – România închinată Domnului Isus Cristos!
 • Noul Presedinte al României – să fie un om pregătit de Dumnezeu pentru România pentru acest nou sezon. În plan spiritual va fi multă împotrivire – să ne rugăm cu perseverentă în 2014 pentru ca omul ales de Domnul să iasă la lumină si să fie validat prin votul populatiei.
 • Modificările Constitutiei României – pentru păstrarea libertătilor fundamentale pentru cetăteni, pentru definirea corectă a statului român, pentru definirea biblică a familiei, pentru libertatea credintei crestine- în esentă si în forme de manifestare, pentru recunoasterea prin Constitutie a bazelor si valorilor crestine ale României, pentru echilibru între puterile statului. Să ne rugăm ca toate modificările să fie spre binele tării si al populatiei, pentru păstrarea unui echilibru de dreptate între puterile statului, pentru mecanisme care să asigure stabilitatea si integritatea natională si teritorială a României.
 • Proiectul organizării adminstrativ teritoriale a României – să fie făcut în timpul si după voia lui Dumnezeu.
 • Alegerile europarlamentare – oameni integri, verticali, cu dragoste de România si cu frică de Domnul.
 • Eradicarea coruptiei din tară, pentru legi drepte si oameni integri, cu frică de Domnul, în structurile de autoritate din România.
 • Legi drepte si benefice pentru tară si populatia României.
 • Protectia tării si a populatiei de epidemii, dezastre, calamităti, atacuri teroriste.
 • Atitudine pro- Israel – în biserici si la nivel guvernamental. Să ne rugăm si să  binecuvântăm Israelul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *