Săptămâna 6 | Laudă, închinare, mulțumire | 10 – 15 aprilie

Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi îi voi tămădui ţara.”

 (2 Cronici 7:14)

Ne-am bucurat de harul de a ne ruga împreună până acum, în cele 5 săptămâni de post, rugăciune și smerire. Credem că Dumnezeu a ascultat rugăciunile făcute cu credință și a primit pocăința noastră, dintr-o inimă sinceră și curată.

Suntem în Săptămână Mare. Haideți să ne pregătim inimile pentru a sărbători Învierea Domnului! Ne dorim să venim înaintea Domnului cu un timp special de laudă, închinare și mulțumire!

  • Să-I mulțumim Domnului pentru jertfa Lui de pe cruce pentru noi. Să-L adorăm pe Cel ce este Mielul lui Dumnezeu, dar și pe Cel ce este Leul din Iuda. Să-L lăudăm pe Domnul „… căci e bun și în veac ține îndurarea Lui.”
  • Să ne rugăm pentru curățirea păcatelor națiunii noastre, pe care le-am mărturisit și ne-am pocăit de ele. Să ne rugăm ca sângele Domnului Isus să curățească țara noastră, ca Dumnezeu să ne vindece țara.
  • Să ne rugăm ca Domnul să rupă blestemele de moarte, de idolatrie, de sărăcie, de frică, de comunism de peste țara noastră și ca El să mustre lăcustele care au mâncat familiile noastre, țara noastră (Ioel 2:23-28).
  • Să ne rugăm pentru întoarcerea inimilor locuitorilor țării spre Domnul nostru, pentru revelația stării de păcat, pentru deschiderea ochilor celor orbiți de cel rău și pentru pocăința locuitorilor țării noastre.
  • Să ne rugăm pentru România, cu foc, pentru: protecție, binecuvântare, pace, stabilitate, integritate teritorială.
  • Să ne rugăm ca Domnul să-și aducă aminte de rugăciunile noastre și ale înaintașilor noștri care au mijlocit pentru România și să ne rugăm pentru trezirea României, pentru revărsarea slavei Domnului peste țara noastră, pentru împlinirea promisiunilor Lui pentru România. Și fie ca Domnul să aducă vremurile de înviorare, de transformare a unei națiuni prin lucrarea puterii Duhului Sfânt, după care tânjim. Fie ca România să intre deplin în voia lui Dumnezeu pentru țara noastră, să se alinieze cu cerul: „Tată, vie Împărăția TA, facă-se voia Ta, precum în cer, așa și pe pământ – în România, acum!
  • Să ne rugăm ca România să fie de partea Israelului, ca România să fie o națiune care va fi între națiunile oi la judecata finală (Matei 25:31-46).

ÎN ZILELE DE 13-14-15 APRILIE

Haideți să ne unim CU TOȚII în POST ȘI RUGĂCIUNE

Vă chemăm să ne unim în această perioadă de post și rugăciune, în care esența este POCAINȚA noastră de păcate personale, în care să ne cerem iertare pentru păcatele și fărădelegile comise de alții, făcând această slujire de a fi mijlocitori între oamenii pierduți și Dumnezeu.

Cartea Daniel 9:1-19, ne arată un model de rugăciune în care noi, cei ce-L cunoaștem pe Domnul, ne cerem iertare pentru păcatele comise pe teritoriul României de către locuitorii țării – cum spune Daniel – “noi și părinții noștri am păcătuit.” O altă rugăciune pentru poporul care a păcătuit a făcut-o și Neemia (Neemia 1:4-7), în care Neemia, trezit de Duhul Domnului, cere iertare Domnului pentru păcatele poporului.

Domnul Isus – pe cruce – s-a rugat pentru cei ce L-au răstignit: “Tată, iartă-i că nu știu ce fac.”

Noi, astăzi, cei ce-L cunoaștem pe Domnul, suntem chemați să ne POCĂIM – de păcate personale, ale Bisericii, ale națiunii!

Porți ale României, ridicați-vă capetele, ca să intre Împăratul Slavei, Domnul cel viteaz în lupte,
Domnul Vieții, Domnul Păcii, Mântuitorul și Regele nostru!

(Psalmul 24)

Chemăm Numele Domnului Isus Hristos peste poporul și teritoriul României!

Isus Hristos este Domnul României!
Si Duhul si Mireasa zic: Vino, Doamne Isuse!
MARANATA
!

Alătură-te și tu acestei inițiative a Rețelei de rugăciune pentru România!

De asemenea, te încurajăm să spui și altora despre această inițiativă, pentru că ne dorim să ne unim cât mai mulți creștini înaintea Tronului de Har al Domnului, pentru a primi favoare divină pentru România și pentru popor.

Rămâi conectat cu noi pe parcursul acestor săptămâni, și contactează-ne dacă vrei să ne împărtășești experiența din timpul acestei perioade de post și rugăciune pentru țară. Ne poți suna la numărul de telefon 0256.284.912 sau ne poți scrie un e-mail la contact@reteauaderugaciune.ro

Urmărește activitatea Rețelei de rugăciune și pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/reteauaderugaciunepentruromania sau pe contul de Telegram @Reteaua de rugaciune pentru Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *