20 de ani de la înființarea Rețelei de Rugăciune pentru România | siglă și site noi

În 1 septembrie 2001, prin harul lui Dumnezeu, lucrarea Reţeaua de Rugăciune pentru România s-a născut ca răspuns la nevoia de a acoperi România prin rugăciune, într-un mod strategic.

Îi mulțumim Domnului pentru cei 20 de ani de slujire prin rugăciune și ridicăm ca o piatră de aducere aminte acest eveniment, marcându-l prin schimbarea identității vizuale, a siglei și prin modificarea site-ului. De la începutul anului, Dumnezeu ne-a călăuzit spre a face aceste modificări. Credem că această nouă „imagine” e mai relevantă, ilustrând mai bine „focul” rugăciunii noastre pentru România și ne bucurăm că vă putem oferi mai multe articole și informații pe noul site: www.reteauaderugaciune.ro

Suntem recunoscători văzând cum această lucrare s-a extins de-a lungul timpului și ne bucurăm de fiecare mijlocitor care s-a alăturat acestei slujiri. Credem că intrăm într-un nou sezon de har și ne punem la dispoziția lui Dumnezeu, ne smerim și ne rededicăm acestei chemări primite, de a fi mijlocitori pentru România în fața Tronului de Har.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți care sunteți parte cu noi din această slujire de rugăciune. Ne rugăm ca El să ne dea inspirație și călăuzire, discernământ și pricepere, ca să putem înțelege toți vremurile în care trăim și să slujim spre slava Lui, prin această lucrare ce vine din inima Domnului.

Domnul să binecuvânteze România și Israelul! Maranata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *