Conferința „Victorios” 2022 | înregistrarea conferinței

Domnul Isus a venit pe pământ nu doar să șteargă trecutul și păcatele din viața noastră, ci să ne elibereze de efectele trecutului, de diverse blesteme, de toate moștenirile distructive venite din generații în familiile noastre.

De câțiva ani, această tematică este abordată în cadrul conferințelor „Victorios” organizate de Biserica „Punctul Zero”, din Brașov. Această conferință s-a născut din dorința de a echipa credincioșii pentru lucrarea de vindecare și eliberare. Scopul acestui eveniment are în centru restaurarea ființei umane.

Îți propunem să urmărești înregistrările video ale conferinței „Victorios”, care s-a desfășurat în 18-19 iunie 2022, în Brașov, la Biserica „Punctul Zero”. Vorbitori au fost Fănel Șerban (pastor la biserica „Punctul Zero” din Brașov) și pastorul Claudiu Lăpădat (pastor la biserica „Sfânta Treime” din Timișoara).

Dintre temele abordate au fost:

  • moștenirile generaționale
  • indicii ale legăturilor demonice din viața credinciosului
  • eliberarea ca experiență de moment și eliberarea ca proces
  • radiografia moștenirilor generaționale: instruire practică

Toate sesiunile conferinței sunt disponibile pe YouTube:

Sesiunea I A și B | Moștenirile generaționale

Noi moștenim trăsături fizice, comportamente, gene responsabile de anumite boli, abilități, însă pe lângă aceste moșteniri naturale există moșteniri spirituale. În această sesiune pastorul Fănel Șerban ne spune cum putem să identificăm aceste moșteniri spirituale și ce trebuie să facem pentu a fi eliberați.

În această sesiune, pastorul Fănel Șerban ne ajută să facem o radiografie a moștenirilor generaționale. Moarte prematură, sinucidere, avort spontan, sterilitate, accidente grave sau mortale, cancer, crimă, evenimente traumatizante, depresie, epilepsie, compulsii, acestea sunt doar câteva lucruri care indică faptul că ar putea fi vorba de o problemă de natură spirituală.

Sesiunea a II-a | Radiografia moștenirilor generaționale: instruire practică

În această sesiune, pastorul Fănel Șerban ne ajută să facem o radiografie a moștenirilor generaționale. Moarte prematură, sinucidere, avort spontan, sterilitate, accidente grave sau mortale, cancer, crimă, evenimente traumatizante, depresie, epilepsie, compulsii, acestea sunt doar câteva lucruri care indică faptul că ar putea fi vorba de o problemă de natură spirituală.

Sesiunea a III-a | Indicii ale legăturilor demonice din viața credinciosului

„În ce măsură poate o ființă demonică să aibă control asupra vieții unui credincios?”. Pastorul Claudiu Lăpădat vorbește despre legăturile demonice și despre modul în care demonii au acces în viața oamenilor, inclusiv în viața celor credincioși.

Sesiunea a IV-a | Eliberarea ca experiență de moment și eliberarea ca proces – discuție panel

„Când întunericul este expus își pierde puterea.” Vă invităm să urmăriți un talk show în care pastorul Claudiu Lăpădat și pastorul Fănel Șerban răspund mai multor întrebări cu privire la: lupta spirituală, influențele demonice la creștini, căi de acces; eliberarea, atât ca proces cât și ca experiență de moment.

Sesiunea a V-a | Eliberarea, rezultatul unui proces

Atunci când ai un comportament pe care nu îl dorești, ai stări pe care nu le poți controla sau te confrunți cu situații pe care nu le înțelegi, e posibil să fie vorba de moșteniri spirituale generaționale.Pastorul Fănel Șerban împarte moștenirile spiritaule generaționale în 3 categorii: blesteme generaționale, legături sau influențe demonice generaționale, comportament sau tipare de gândire generaționale.” Acestea se transmit mai departe indiferent de starea și felul tău de a fi”. În cadrul acestei sesiuni Fănel Șerban explică cum poți fi eliberat de aceste lucruri.

Sesiunea a VI-a | Eliberarea, experiență de moment

Păstorul Claudiu Lăpădat vorbește despre modul în care putem să dăm acces deavolului în viața noastră. De asemenea, păstorul Claudiu explică diferența dintre lucrurile pe care le facem din cauza firii noastre pământăști și cele în cazul cărora este vorba de o influență demonică.

Dacă ești interesat de subiectul eliberării și vrei să aprofundezi ceea ce ai învățat în aceste sesiuni, îți recomandăm să consulți resursele din această categorie disponibile la Alfa Omega TV:

Pentru mai multe detalii legate de conferința „Victorios”, intră aici: http://victorios.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *