Un nou sezon, o noua chemare

Cu acest verset cheie a pornit Rețeaua de Rugăciune pentru România în septembrie 2001. Cu viziunea de a mobiliza Armata Domnului din România, pentru acoperirea neîncetată a țării în rugăciune și post. Și cu scopul de a pregăti avansarea Împărăției lui Dumnezeu în țara noastră, ca puterea Evangheliei Domnului Isus Cristos să fie vestită fiecărui român și ca România să experimenteze trezirea spirituală.

Așa a pornit această rețea de rugăciune. Cu mult entuziasm la început, apoi la unii a intervenit apatia, descurajarea. Mulți au renunțat pe drum, dar totuși… au fost și dintre cei ce au perseverat. Domnul le cunoaște inimile, luptele, provocările… și totuși n-au abandonat. Cred că dacă astăzi vedem semnale ale trezirii în țara noastră se datorează și perseverenței celor ce au stat ani de zile în spărtură pentru țară și n-au abandonat când a fost greu și când parcă nu se vedea mai nimic.

Din mărturiile câtorva care mi-au scris am aflat cu bucurie că, pentru ei, faptul că s-au putut ruga pentru țară ca parte din această Rețea de Rugăciune pentru România a însemnat bucurie, binecuvântare, creștere a credinței. Cât de încurajată am fost!

Acum cred cu tărie că este un nou început, un nou sezon! Nu e momentul descurajării sau al resemnării mioritice, ci e momentul unei mobilizări masive în rugăciune strategică pentru trezirea României, – pentru orașe, pentru familii,pentru tânăra generație, pentru stabilitate pe toate planurile, pentru pacea și protecția țării, pentru împlinirea promisiunilor Domnului pentru România. Anul 2012 este un an de declanșare a trezirii, de avansare strategică după planul Domnului pentru țara noastră. E nevoie să ne rugăm și să nu ne lăsăm, cu acea dârzenie, acea încăpățânare a perseverenței. Să ne rugăm și vom vedea răspunsuri, schimbări, transformări – miracolele lui Dumnezeu în România.

Dar e nevoie să ne unim! Și prin această Rețea de Rugăciune pentru România, prin faptul că mulți ne rugăm în acord pentru punctele de rugăciune primite în fiecare lună, se declanșează schimbări în domeniul spiritual și vin răspunsuri în domeniul natural. Prin faptul că participanții se învoiesc să se roage în cursul lunii pentru aceleași motive de rugăciune, Duhul Sfânt creează unitate și acord în Trupul lui Cristos din România. Iar efectele acestei unități se răsfrâng ca un val de binecuvântare peste biserici și peste țară.

Vă îndemn să continuați, ca și în lunile precedente, să vă rugați o oră pentru România, la ora 6 dimineața sau la ora 6 seara (jertfă necurmată- ora jertfei de seară și de dimineață) într-una din zilele săptămânii (luni–duminică), după cum alege fiecare. De asemenea vă îndemn să vă rugați și în întâlnirile bisericii, în grupe de casă, adunări de rugăciune.

Este bătălia pentru România la care ne cheamă Domnul – în rugăciune și post, în pocăință și smerenie! Dacă până acum n-ați fost parte din această Rețea de Rugăciune pentru România, este timpul să vă decideți! Dacă doriți să primiți punctele de rugăciune pentru țară la începutul lunii, vă rog să mă contactați. Puteți trimite un email la adresa : prayernet@prayernet.ro sau puteți suna la 0256-284.913 pentru a ne transmite adresa poștală ca să primiți cererile de rugăciune prin poștă.

Fie ca Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste România și să ne dea PACEA!

Mirela Pețan
Coordonator al Rețelei de Rugăciune
pentru România
www.prayernet.ro

O CHEMARE SPECIALĂ PENTRU ACEST SEZON, DE LA ÎNCEPUTUL LUNII  MAI ȘI PÂNĂ LA ÎNCHEIEREA ALEGERILOR PARLAMENTARE (NOIEMBRIE 2012) ESTE SĂ NE ÎNVOIM CA ÎN FIECARE ZI DE VINERI SĂ NE UNIM CÂT MAI MULȚI ÎN POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU ROMÂNIA, PENTRU CEI CE URMEAZĂ SĂ FIE ALEȘI ÎN STRUCTURILE DE AUTORITATE DIN ȚARA NOASTRĂ, PENTRU PROTECȚIA, SIGURANȚA ȘI STABILITATEA ȚĂRII.

Puterea Rugăciunii – emisiune săptămânală pe canalul Alfa Omega TV
Difuzare: sâmbătă ora: 19:00, miercuri ora: 14:30 (reluare), sâmbătă ora: 00:00 (reluare)
Împreună cu invitații săi, sau folosind înregistrări de la evenimente și întâlniri de rugăciune, Mirela Pețan vă provoacă la rugăciune și mijlocire pentru cauze personale sau care țin de biserica, orașul sau națiunea română. Un punct mereu prezent în emisiune: Israel și înțelegerea vremurilor. La începutul fiecărei luni, emisiunea prezintă și punctele de rugăciune lunare ale Rețelei de rugăciune pentru România  (www.prayernet.ro).

Acest articol este publicat si in revista Alfa Omega Magazin. Va puteti abona sa primiti prin posta aceasta revista, lasand adresa dvs. prin formularul regasit in pagina de abonare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *