Cererile de rugăciune ale lunii iunie 2014

Chemati Numele Domnului peste tară, rugati-va impotriva puterile întunericului care încearcă să spulbere România (prin dezbinari, anarhie, confuzie, manipulari, uzurpare de putere)

Proclamati pe Isus: Viata si dreptate divină în România, Viată si adevăr, Pace si protectie peste România;

Proclamati Voia Tatălui, precum în cer asa si pe pământ, in tara noastra;

Proclamati puterea sângelui Domnului Isus Cristos peste România si peste granitele ei.

Ne rugam pentru TIMPUL Domnului in desfasurarea evenimentelor din Europa si Orientul Mijlociu !

Ridicati-va la rugaciune neincetata, nu e vreme de pierdut!

2014- fiecare zi de vineri- chemare extinsă la post si rugăciune pentru România. (Ioel 2:1, 15),

 1. Pentru Biserică
 • Pocainta, sfintire, unitate. –este chemarea Domnului pentru Biserica Lui. Unitate în si între biserici, unitate în Trupul lui Cristos din România, să fim ziditori de spărturi. Ne rugam pentru restaurarea si vindecarea relatiilor dintre crestini, eliminarea dezbinărilor si neiertărilor care duc la fragmentare. Ne rugăm pentru sfintirea inimilor, a gindirii, vorbirii si faptelor crestinilor. Sa ne rugam pentru integritate, pentru maturizare spirituala si caracter cristic (Gal 5:22, 1 Tes 3:12-13). Să ne rugăm împotriva formelor de amăgire – prin autoneprihanire, mândrie, invataturi false.Sa ne rugam pentru eliberarea crestinilor de frica , ingrijorare, necredinta.

 • Intensificarea vietii de rugaciune, pentru plinatatea Duhului Sfint, pentru citirea si memorarea Scripturii pentru crestini. Cernerea continua si doar cei ce se lipesc de Domnul ramin in picioare. Este vremea alegerii de a-L urma pe Domnul cu toata inima (Ap 18:4), de a ne intoarce la dragostea dintii.Sa ne rugam pentru TREZIREA credinciosilor si pocainta reala. (Ap 3:1-3). Sa ne rugam pentru revarsarea Duhului Sfant peste Biserica din Romania (FA 2:17-18). Este un drum nou si fara sfintire , fara credinta, dragoste, smerenie, nu putem avansa.
 • E o vreme critica pentru natiune si Biserica din Romania e chemata sa fie sare – sa opreasca degradarea, si lumina – sa se ridice impotriva intunericului spiritual. Sa ne rugam pentru unitatea crestinilor din România in RUGACIUNE si ACTIUNE pentru stavilirea asaltului întunericului care se ridică, faradelegi care sfideaza viata si familia crestina (avorturi, homosexualitate, pornografie, trafic de carne vie, violentă, ura, ucideri, coruptie la nivel înalt care afectează natiunea). Să ne rugăm pentru ridicareaglasului liderilor crestini din bisericile traditionale si evanghelice, în unitate împotriva acestor fărădelegi.
 • Sa ne rugam pentru LEGI care sa se bazeze pe Scripura, prin care sa fie stavilit acest val de intuneric in tara noastra. Sa ne rugam pentru parlamentarii romani – sa primeasca revelatia Scripturii, sa recunoasca fundamentele crestine ale Romaniei si sa le introduca in legile tarii.
 • Ridicarea Bisericii la lupta spirituală împotriva puterilor întunericului si echiparea crestinilor pentru a deveni luptători eficienti în bătăliile spirituale. Vin vremuri noi. Sa stringem rindurile, popor al Domnului! Vedem ce se intimpla in Europa. E o uriciune a pustiirii (Matei 24:15) care isi ridica capul. Sa ne pregatim de schimbarile de atmosfera spirituala care vin, impreuna cu judecati ale Domnului. Fereastra Harului este inca deschisa peste noi- sa ne grabim sa lucram cit este inca zi si se poate (Ioan 9:4). Sa fim cei care asteapta si grabesc venirea zilei lui Dumnezeu. (2 Petru 3:11-12)
 • EVANGHELIZARE SI MISIUNE- in Romania- in zone uscate si dincolo de granitele tarii. Intensificarea vestirii Evangheliei in tara noastra- ca Domnul sa scoata lucratori la secerisul cel mare. Sa ne rugam pentru crestini, sa aibe revelatia semanatului in lucrari crestine prin care este extinsa Imparatia Domnului. (Hagai 1:4-8). Domnul ne-a dat mult, este timpul sa dam mai departe, ca Biserica din Romania si Romania sa devina binecuvintate.
 • Extinderea impactului lucrarilor de media crestine in tara noastra (televiziuni, radiouri, medii online). Este un an al mântuirii pentru multi!
 • Sa ne rugam pentru BISERICA PERSECUTATA DIN LUME
 • Familii– mântuirea întregii familii (soti, sotii, copii), restaurarea relatiilor si unitate între soti, protectie, restaurarea relatiilor între generatii (Mal. 4:6), copii si tineri- radicali pentru Cristos. Sa ne rugam pentru întoarcerea fiilor risipitori. Cheia mijlocirii pentru familii: sa declaram si sa ne rugam „…….Eu si casa mea vom sluji Domnului!” (Iosua 24:15b).
 • Evanghelizarea copiilor, a adolescentilor. Echiparea copiilor si tinerilor din biserici cu Cuvintul Domnului.
 • Extinderea revelatiilor despre: identitatea în Cristos, autoritatea spirituală, puterea sângelui lui Isus, despre valorile si cheile Împărătiei lui Dumnezeu, a principiilor binecuvântării Domnului, dimensiunea rugăciunii, a Cuvântului proclamat, a inchinarii , a mijlocirii, a luptei spirituale , despre revelatia puterii cuvintelor rostite de crestini . Poporul piere din lipsa de cunostiinta de Dumnezeu (Osea 4:1, 6).
 1. Pentru România- 2014 este un an de cotitură pentru tara noastră.
 • Pe baza versetului 2 Cronici 7:14. si Daniel 9:5-19. Să cerem iertare Domnului pentru păcatele românilor de azi şi ale înaintaşilor noştri pentru idolatrie şi pentru sângele vărsat pe teritoriul României, pentru pacate si faradelegi care au innegrit tara. Sa cerem iertare si mila Sa care biruie judecata! Sa cerem curatire prin sângele Domnului Isus Cristos si vindecare pentru tara noastra.

 • Sa ne rugam pentru PACE si extinderea TREZIRII in Romania, pentru ca secerisul Domnului sa fie strins. Razboiele aduc seceris satanei (morti premature a celor ce nu mai apuca sa se impace cu Domnul, blocarea evanghelizarilor, distrugeri in Biserica).Va reamintesc ca Domnul a zis: tara noastra „ se va marita iarasi” (Isaia 62:4)- adica relatie de legamint cu Mirele ceresc, Domnul Isus Cristos- trezirea Romaniei. – DE TOATE VIRSTELE- COPII SI TINERI

 • Pacea si siguranta tarii, pentru protecţia ei în interior si la granite. Să ne rugăm pentru INTEGRITEATEAteritoriala a tarii.Protectie fata de atacuri impotriva Romanieiarmate, informatice, economice, media sau la nivelul comunicatiilor

 • Să ne rugăm pentru relaţiileRomâniei cu ţările vecine ( in special Ungaria), cu EU, cu NATO, cu Rusia. Sa ne rugam pentru alinierea şi alianţele României în contextul actual. Sa ne rugam pentru oprirea tendintelor de a alinia Romania la axe de putere care nu ne sint favorabile ca tara. Sa ne rugam ca tara noastra sa isi mentina deschiderea pentru Israel

 • Sa ne rugam pentruanihilarea oricaror manevre si provocari pregatite ca sa destabilizeze Romania. Sa ne rugam pentru autoritatile statului Roman, pentru decizii intelepte, care sa evite tensiuni inutile. Sa ne rugam ca luptele politice din perioada de campanie electorala sa nu afecteze integritatea si pacea Romaniei.

 • Sa ne rugam pentru Republica Moldova– ca Domnul sa ii protejeze, in special pe romanii din Trasnistria.

 • Sa ne rugam pentru Ucraina, pentru pacea tarii, pentru stingerea focarelor de razboi. Sa ne rugam pentru evreii din Ucraina– sa poata pleca rapid in Israel

 • Noul Presedinte al Românieisă fie un om pregătit de Dumnezeu pentru România pentru acest nou sezon. om integru, vertical, competent, cu dragoste de România si cu frică de Domnul Să ne rugăm cu perseverentă în 2014 pentru ca omul ales de Domnul să iasă la lumină si să fie validat prin votul populatiei. Să ne rugăm pentru nimicirea valului de minciună, amăgire, manipulare care a inundat tara prin canale media necrestine
 • Parlamentul actual – frică de Domnul, să nu voteze legi care NU sunt în interesul tării. Sa ne rugam ca Domnul sa le vorbeasca!
 • Guvernul tarii- frica de Domnul in actiuni si decizii, masuri economice si financiare coerente si favorabile tarii, integritate si chibzuinta in administrarea resurselor tarii. Sa ne rugam pentru eliminarea coruptiei la nivel guvernamental.
 • Relatiile dintre parlament, guvern si presedinte– pentru relatii constructive , în favoarea intereselor României. Sa ne rugam impotriva oricaror forme de afectare a intereselor tarii, pentru respectarea autoritatii institutionale. Sa ne rugam pentru oprirea formelor de abuz de putere sau de uzurpare de autoritate.
 • Pentru protectia structurilor statuluicare trebuie să rămână în afara jocurilor politice (justitie, servicii de sigurantă natională).
 • Strategii economice si strategii de apărare si de securitate natională care să fie inspirate de Domnul si să fie spre binele tării si al poporului roman.
 • Sa ne rugam pentru oprirea formelor de neocomunism si autoritarism care se ridica in Romania
 • Modificările Constitutiei României – chiar daca acum au fost puse deoparte, sa nu incetam sa ne rugam pentru ele: pentrupăstrarea libertătilor fundamentale pentru cetăteni, pentru definirea corectă a statului român, pentru definirea biblică a familiei, pentru libertatea credintei crestine- în esentă si în forme de manifestare, pentru recunoasterea prin Constitutie a bazelor si valorilor crestine ale României, pentru echilibru între puterile statului. Să ne rugăm ca toate modificările să fie spre binele tării si al populatiei, pentru păstrarea unui echilibru de dreptate între puterile statului, pentru mecanisme care să asigure stabilitatea si integritatea natională si teritorială a României.

 • Proiectul organizării adminstrativ teritoriale a României – să fie făcut în timpul si după voia lui Dumnezeu.
 • Pentru expunerea si dezradacinarea coruptieidin tarala nivele inalte, pentru stoparea deturnarilor de fonduri, pentru nimicirea caracatitelor financiare care sugruma tara. Sa ne rugam pentruexpunerea si dezradacinarea structurilor ascunse de putere plantate in zone vitale ale tarii . care afectează economia si stabilitatea tării. Să ne rugăm ca Domnul să dea pe fată agende ascunse, planuri rele, oameni corupti si să-i înlăture cu mână tare.

 • Sa ne rugam pentru oprirea planurilor celui rau de slabire a tarii (coruptie, confuzie, planuri economice gresite sau incoerente, strategii gresite, legi nedrepte sau confuze, grupuri de interese care actioneaza ca nuclee de forta ce tirasc tara spre haos).

 • Sa continuam sa ne rugam pentru anihilarea planurilor si tacticilorcelui rau de invrajbire si de divizare a locuitorilor tarii (tensiuni interetnice si sociale)

 • DEZVOLTARE retelei de AUTOSTRAZI, CAI FERATE in Romania. Oprirea coruptiei in aceste sectoare.

PORTUL CONSTANTA – sa fie securizat , in administrare corecta, ca obiectiv strategic national

 • Aeroporturile din Romania– protectie si dezvoltare. Barajele din Romania- protectie

 • Sa ne rugam pentru siguranta energetica a tarii, pentru noi resurse de energie pentru tara noastra. Sa ne rugam pentru protectia resurselor naturale ale tarii (Rosia Montana, paduri, terenuri, zacaminte) si pentru exploatarea lor dupa Voia Domnului si in favoarea tarii. Sa ne rugam ca proiectul de exploatare prin fragmentare a gazelor de sistcare otraveste pinza freatica a tarii sa fie oprit .

 • Sa ne rugam pentru dezvoltarea agriculturii, pentru cresterea investitiilor in toate domeniile economice. Sa ne rugam pentru noi locuri de munca, pentru intoarcerea romanilor acasa, mai ales a tinerilor.

 • Sa ne rugam pentru creativitate, pentru idei noi de afaceri, pentru dezvlotari deosebite in diferite zone de activitate- mica industrie, marea industrie, servicii, agricultura

 • Sa ne rugam pentru binecuvintarea recoltelor, ca sa fie hrana in tara. Sa ne rugam si pentru protectia resurselor de apa ale tarii.

 • Să ne rugăm pentru protectia populatiei de epidemii, de calamitati. Sa ne rugam pentru protectia Romaniei de furtuni destructive, de inundatii, de seceta sau fenomene meteo extreme,de cutremure mari sau activitati vulcanice. Sa continuam proclamam PS 91 peste tara noastra.

 • Sa ne rugam pentru o vara cu temperaturi normale si ploi blinde.

 1. ISRAELPentru protectie si binecuvântare, pentru a putea rezista la presiunile uriase care se fac asupra acestei tări în vederea cedării de teritorii si a unei părti din Ierusalim. Sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului. Să ne rugăm pentru liderii lor – întelepciune, protectie, călăuzirea Duhului Sfânt; Sa ne rugam pentru trezire masivă în Israel. Sa ne rugam pentru intoarcerea evreilor in Israel– ca Domnul sa-i convinga si sa se poata desprinde din tarile unde sint,. Sa ne rugam ca Domnul sa-i intareasca in aceste vremuri asa de grele pentru ei. Sa trimitem cuvinte de binecuvintare peste ei prin rugaciuni.

Sa ne rugam pantru relaţiile României cu Israelul– ca România să fie o naţiune care sta de partea Israelului.

Domnul să vă binecuvânteze şi să binecuvânteze România si Israelul in 2014!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *