Chemare la post și rugăciune pentru România și Biserica Domnului | 1 noiembrie – 20 decembrie 2020

Descarcă această chemare la rugăciune în format electronic

Rețeaua de rugăciune pentru România și Alfa Omega TV vă cheamă în perioada

1 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE 2020

la 7 săptămâni de post și rugăciune

pentru România și pentru Biserica Domnului din țara noastră

ÎN FIECARE ZI – LA ORA 6 DIMINEAȚA ȘI LA ORA 21 (9 seara),

să ne rugăm în UNITATE pentru cel puțin 30 minute

În fiecare zi de VINERI – zi de POST pentru România!

Ne rugam pentru:

  1. ALEGERILE PARLAMENTARE DIN ROMÂNIA din 6 decembrie.

  1. ALINIEREA și POZIȚIONAREA ROMÂNIEI după Voia Domnului – în relații cu țări și organizații internaționale.

  1. LIBERTATEA DE EXPRIMARE A CREDINȚEI CREȘTINE fără îngrădiri; Protectia Bisericii Domnului!

  1. PACEA și PROTECȚIA ȚĂRII ȘI A POPULAȚIEI, STABILITATE, SIGURANȚĂ, în interior și la granițe. Cerem protecția Domnului de atacurile întunericului și să ne rugam ca Dumnezeu să trimită oștile Lui de îngeri în ajutorul României.

  1. OPRIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI Covid 19, STINGEREA PANDEMIEI, protecția locuitorilor față de acest virus, creșterea rezistenței la acest virus pentru locuitori. Sistemul sanitar – pentru personalul medical și resurse medicale, pentru autoritățile care iau măsuri în pandemie – înțelepciune și frică de Domnul.

  1. Protecția populației de frică, de atacuri de depresie și panică, de violență – în familii, în comunități; oprirea sinuciderilor.

  1. COPIII țării – protecție și sănătate, păstrarea echilibrul psihic, ca duhurile și mințile lor să nu fie atacate de frică/ panică. Sistemul de învățământ, școala prin internet – protecția copiilor de pedofili pe internet. Punem Numele Domnului peste toți copiii țării (Numeri 6:24-27). Să ne rugăm pentru mântuirea copiilor din România, de la vârste mici.

  1. ECONOMIA țării – oprirea declinului economic; RESTAURAREA ECONOMIEI; MĂSURI ÎNȚELEPTE ȘI RESURSE DE SUSȚINERE A ECONOMIEI;

SĂ VENIM ÎNAINTEA TRONULUI DE DREPTATE AL TATĂLUI, ca și copii ai Lui, în Numele Domnului Isus Hristos, să ne smerim inimile și să cerem îndurare pentru noi și țara noastră (2 Cronici 7:14).

Acoperiți în sângele Domnului Isus Hristos, să cerem dreptatea și legile LUI în țara noastră, să cerem alegeri drepte, sub supravegherea LUI și a îngerilor puterii LUI pentru ȚARA NOASTRĂ, să cerem oameni după Voia LUI în viitorul parlament.

Să cerem dreptatea lui Dumnezeu peste toate structurile corupte din țară, si interventia LUI în dezrădăcinarea corupției.

SĂ NE RUGĂM FIERBINTE CA DUMNEZEU SĂ VINĂ DEGRABĂ ÎN AJUTOR! (Psalmul 12)

Recunoaștem că despărțiți de EL nu putem face nimic, dar putem TOTUL prin Isus Hristos!

Ca și ambasadori ai Împărăției LUI pe pământ, declarăm România și toți locuitorii ei închinați Domnului Isus Hristos!

Ne învoim cu cerul și ne rugăm și cerem: „Tată, vie Împărăția Ta, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ”– în România acestor vremuri.

Chemăm Numele Domnului Isus Hristos – IZBĂVITORUL NOSTRU, DOMNUL VIEȚII, MÂNTUITOR ȘI DOMN PESTE ȚARA NOASTRĂ și peste locuitorii ei.

Mirela și Tudor Pețan

Rețeaua de rugăciune pentru Romania și Alfa Omega TV

Leave a Reply