IMPERIUL MONDIAL: Semnele vremurilor, cu Willem J. J. Glashouwer I Episodul 41 /52

 „Şi toţi locuitorii pământului i se vor închina, toţi aceia al căror nume n-a fost scris, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului care a fost junghiat… Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.” (Apocalipsa 13:8, 16-17)

Granițele Uniunii Europene încep deja să arate la fel ca cele din vechiul Imperiu Roman. Scoția și Țara Galilor abia dacă făceau parte din acesta, atunci și acum. Unele țări din Europa de Est au făcut parte în totalitate sau parțial din el, iar Africa de Nord a avut o oarecare legătură cu acesta, la fel ca Turcia și țările din Orientul Mijlociu. Uniunea Europeană (UE) este un grup de 28 de națiuni/state membre din Europa, format după cel de-al Doilea Război Mondial. Primele țări s-au alăturat în 1957, și anume, Germania, Franța, Italia, Luxemburg și Olanda. În 1973 s-au alăturat și Danemarca, Irlanda și Marea Britanie. Grecia a intrat în UE în 1981, urmată de Spania și Portugalia în 1986, și Austria, Finlanda și Suedia în 1995. În 2004 au fost adăugate alte 9 țări, în 2007 încă două țări, iar, în cele din urmă, în 2013, s-a alăturat și Croația, rezultând un total de 28 de țări.

Nu este vorba doar de energia Europei, care se află în plină ascensiune – cu „extensii” cum ar fi America de Nord, Australia/Noua Zeelandă și alte comunități europene din alte părți ale lumii – Africa încearcă să se unească, de asemenea, în Congresul Pan-African. Acest Congres a dobândit reputația de împăciuitor datorită decolonizării din Africa și India de Vest. Acest lucru a însemnat o avansare importantă pentru cauza pan-africană. Una dintre cerințe era să se pună capăt domniei coloniale și discriminării rasiale, împotriva imperialismului, precum și respectarea drepturilor omului și egalitatea oportunității economice. Manifestul dat de Congresul Pan-African a inclus o serie de cereri politice și economice ale Congresului pentru un nou context mondial de cooperare internațională.

Aceleași încercări de a se ajunge la unitate – economic și politic – au existat și din partea țărilor din America Latină și America de Sud, Orientul Mijlociu, India, China, Japonia, Asia de Sud-Est și altele.

Din ce în ce mai mult, lumea noastră consistă dintr-un bloc de puteri unite – în final vor fi 10 blocuri, după cum ne spune Apocalipsa 13:1. Se începe cu „zonele de comerț liber”, dar națiunile implicate se consultă tot mai mult în chestiuni politice. Următorul pas este urmărirea unei cooperări militare. Locul mare de întâlnire al tuturor popoarelor și națiunilor este sediul Organizației Națiunilor Unite de la New York. Lumea devine un mare sat global.

Glorie divină pentru om, putere dictatorială asupra vieții și a morții (Babilon), legile de fier (mezii și perșii), un amestec de democrație și dictatură (Imperiul Grec) și un pumn militar de fier (Imperiul Roman).

Singura modalitate de a obține un buletin cu amprentă, implantarea microcipului sau recunoașterea facialăeste prin a fi corect din punct de vedere politic și religios. Să faci parte din noua ordine mondială și să fii membru al partidului politic potrivit. Sistemele computerizate digitale îi țin pe toți și toate sub control. Banii în numerar vor deveni istorie. Să scăpăm de toate acestea va fi greu. „Rezistența este inutilă” –  în „Star Trek”, o serie foarte populară de science fiction, difuzată prin televiziune în întreaga lume – această expresie făcea parte din mesajul standard folosit de Borg când întâlnea o rasă extraterestră pe care intenționau să o asimileze în colectivul lor. Când nu ești parte integrantă din asta, ești afară. Nu mai poți juca în viața publică și /sau economică.

Cele zece degete sunt un amestec de fier și lut. Probabil este vorba de porțelan, care va avea să se spargă în mii de bucăți când va fi lovit. Autoritate absolută și putere pentru popor – democrație. În aceste zile din urmă, creștinismul, posibil portretizat în Apocalipsa prin a șaptea biserică, biserica din Laodiceea, arată la fel ca și cel prezent în această biserică. Cuvântul grecesc „Laodiceea” înseamnă „laos dikè”: „puterea oamenilor”. Este echivalentul cuvântului „democrație”, adică „dèmos kratein”: „regula poporului”. Se răspândește evanghelia umanistă a omului care se crede ca Dumnezeu în profunzimile minții sale.

Distribuția egală și echitabilă a surselor (insuficiente) de energie. Servicii medicale și sociale pentru toți. Alimente suficiente pe plan mondial și un nivel de prosperitate care este doar puțin sub nivelul  Europei Occidentale. Armatele naționale devin parte din forțele internaționale de menținere a păcii, forțele de poliție care pot acționa la nivel global și pot fi utilizate oriunde. Divertisment și mass-media cum nu s-a mai văzut vreodată. O mașină de propagandă (fiara a doua, proorocul mincinos, Apocalipsa 13:11-17), care va fi fără precedent. Dar sursa ei de inspirație este din adânc, din puterile întunericului.

Este inutil să opui rezistență. Poate că un număr de evrei și/sau credincioși ai Bibliei pot supraviețui undeva la marginea societății. Dar cumpărarea sau vânzarea este practic imposibilă fără semnul de pe mână sau de pe frunte, mai ales când banii în numerar abia se vor mai folosi.

O mare bogăție și prosperitate, cultură rafinată și plăcere vulgară, o combinare a filozofiei, religiei, culturii, științei și tehnologiei. Totul va fi în întregime în serviciul Imperiului, ca un serviciu pentru toți și sub conducerea celui mai bun dintre toți: Anticristul, mesia cel fals, în locul adevăratului Hristos.

preluare din cartea Semnele vremurilor,  de Rev. Willem J.J. Glashouwer Președinte Christians for Israel International 

Preț: 25 lei | Alfa Omega Publishing – click aici pentru comandă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *